Selamat Petang Isnin

Salam semua...

Panas cuaca kat JB ni, alhamdulilah, kering baju2 semua, tp cmne kat tempat/negeri yg lain yek? hujan/banjir lagi ke? siann nak wat camne kan, dh mmg musim tengkujuh ni.. :( harap byk2 bersabar..
Harini hari yg bz sikit, dr pagi td, sampai le ptg ni, hantar kete servis kat Melodies Garden sana, banyak kete, so Lin kena tggu, takpe, sabar itu separuh dr iman, tp harini cuma checking je, bt report dan esok pagi Lin kena pergi lagi hantar balik kete baru nak servis dan repair, ala biasa la, sikit banyak walaupun kete baru, mesti ada problem nya kan, janji ada waranty ok...
Balik dr servis sggh Kip Mart Tampoi, lama tak makan rojak asma, beli le jgk dlm rm7 td, sbb pilih sendiri ramuan2nya, kira ok le kuahnya, bkn senang nak cr yg sedap skrg ni..
Nak sedap?? buat le sendiri..hahahahahhaa



P/S: Sambil tgk 'Nenek Kebaya' episod akhir ni...hehehehehe

No comments

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..