Promote! Malaysian Cheese..Eyna.

1/06/2010 10:32:00 AM

Salam semua...

Ha en3 ni khas utk blogger2 chef dan bakery2 juga sapa2 le yg suke makan cheese ni..he3x
Ermm ni sekadar Lin ingin mempromotekan Malaysia Cheese yg skrg ni boleh kita makan tanpa rasa was2, mmg ada kelainan, dr segi bahan produknya, rasanya, juga kebaikannya..
Smlm Lin beli sosej nya jgk, lain bebeno rasa & rupenyanya, dlmnya ada cheese, anak2 suke, skli dpt try rasa cheesekek dr Eyna tu, yg menggunakan cheese ni, rasa ada lain sikit, kurang rasa lemak tp elok utk kesihatan, sbb tiada kolestrol, ye la cheese mat salih tu guna susu lembu, cheese kita ni guna minyak kelapa sawit..info dr Eyna..he he he
Nasib le ko dekat Eyna, senang nak terjah je, he he he
Ishh tak reti nk jelaskan cmne, sbb bkn Lin yg jual, klu kowang nak beli/order/jd stokisnya, mai sini klik sini..
.
.

Eyna -


P/S: Bagus kan, lepas ni leh le selalu mkn cheesekek..ke ke ke

You Might Also Like

1 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com