Kepanasan kehausan

2/25/2010 11:40:00 AM


Salam semua...

Waduh2..panasssnya la sejak2 ni yek, cuaca tak menentu, klu dh panass, betul2 bahang panass, tp bila hujan, selebat2 betul dia turun, ujian dn rahmat dr Tuhan nk bg kan, mgkin juga, fenomena atmosfera bumi ni dh makin tipis kot..ermmm ishh tak reti le bab kajian2sains2 ni...he he he
Dek kerana panas, smlm tekak ni teringin nk minum es kacang, apalgi, balik je anak dara Lin tu, terus ke bestmart pi minum es kacang, yg kelakarnya, minum 3org, air sampai 5 cawan..muahahaha malu weiii, tp ada aku kisah, byar maa bkn free...:p
Tp potong stim betul le, smlm es kacang dia kureng power le, mcm ada bende yg kurang, nk kata tawar x tawar, nk kata x manis, mmg dh manis pun, fikir punya fikir, rupanya, tekak sendiri ni yg tak sedap le, so masuk makan apa pun, tak sedap rasanya, huhuhuhu, uhuk uhuk uhuk batuk dh serang, selsema dh datang, adeiii help! help! 
Ya Allah kuatkan badan aku untuk menjalankan tanggungjawab segala tugas yg di berikan..adeiii ...


P/S: teringin plk nk minum cendol..adeiiii

1 Comments

  1. salam sis lin,pe kabar,lama xmasok blog ke blog,busy memanjang,harap sehat hendak nya di samping famili tercinta, salam maulidur rasul

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com