Wednesday, February 24, 2010

'MADU' Aku..!



Salam semua...

Amboii tajuk, mula le ada yg mereng otak tu, haip haip..bkn madu sembarang madu, ini madu dr Acer, bkn lappy sembarang lappy skli bkk bunyi Ferrari..muahahaha..
Yee..skrg Lin bagai di madukan, menjelang malam, mulalah hubby dok melayan itu 'owang baru'..ishh x le marah, tp jelesss weiii, laju gila babas dia punya tu, kalah notebook Lin ni, cuma kecik je, sbb dia netbook..he he he 
Ye, yg ni lain dr yg lain, limited edition dr Acer Ferrari-F1 tu, x silap cuma ada 300 bijik je yg kuar, ni pun dpt kt Danga Mall siap dpt 12 free gift, kt Jusco ni pun ada, hege sama cuma xde free gift..ke ke ke..
So x de le rebut2 mau log in..i likeee...mula2 nk rembat Sony Vios tp x jd sbb hubby berkenan benar dgn yg ni, nk lain dr yg lain..kira ok le tue, bkn bt apa pun, nk bkk FB jek..huahuahuahuahua..
Vrooooommmm.... Acer Ferrari One netbook.  


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..