Betul-betul tak mengantuk ke!

3/12/2010 12:59:00 PM


*abaikan le gambo sengal sakit tu..huhuhu

Salam semua..

Ermm leh caya? yee ke? betul ke boleh hilangkan ngantuk? ermm tp kalau tak cuba mana nk tau kan..
Smlm mlm hubby ajak ke Giant beli barang, so sampai dalam kedai ubat tu, terpandang plk sabun Aqura yg boleh menghilang mengantuk, kowang ingat lagi kan yg en3 Lin tu pasal sabun ni, haa mmgingat nk try col tanya jgk, kt mana nak dapatkan sabun ni, tp akhirnya jumpa gak, ye la nk cuba gak, ramai testimoni kata bagus, selain menghilangkan mengantuk, byk jgk khasiat sampingan dia le, ala apa salhnya mencuba kan..kan, baru rm10 paket kecik ni.
Dgn cuaca yg panas camni, time bawak kete nk hantar anak sekolah tu, time tu le, mata ni dok menguap2 mengantuk, kadang2 tu nak tido, tp takut terlajak time nak gi amik, jdnya minum le kopiO pekat ke, NesO ke untuk hilangkan ngantuk..skrg dgn adanya sabun ni, mana tau kot2 leh menahan mengantuk kan..tp awas!! jgn pakai waktu malam plk, kang salah pakai, ada plk mcm 'burung hantu'..kekekekeke



P/S: Sesuai sangat untuk peminat2 bola kan..ye la nak berjaga tengah malam pagi nk tgk bola, lagi2 time Chealsea lawan nnti...kekekeeke

0 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com