Friday, March 12, 2010

Betul-betul tak mengantuk ke!


*abaikan le gambo sengal sakit tu..huhuhu

Salam semua..

Ermm leh caya? yee ke? betul ke boleh hilangkan ngantuk? ermm tp kalau tak cuba mana nk tau kan..
Smlm mlm hubby ajak ke Giant beli barang, so sampai dalam kedai ubat tu, terpandang plk sabun Aqura yg boleh menghilang mengantuk, kowang ingat lagi kan yg en3 Lin tu pasal sabun ni, haa mmgingat nk try col tanya jgk, kt mana nak dapatkan sabun ni, tp akhirnya jumpa gak, ye la nk cuba gak, ramai testimoni kata bagus, selain menghilangkan mengantuk, byk jgk khasiat sampingan dia le, ala apa salhnya mencuba kan..kan, baru rm10 paket kecik ni.
Dgn cuaca yg panas camni, time bawak kete nk hantar anak sekolah tu, time tu le, mata ni dok menguap2 mengantuk, kadang2 tu nak tido, tp takut terlajak time nak gi amik, jdnya minum le kopiO pekat ke, NesO ke untuk hilangkan ngantuk..skrg dgn adanya sabun ni, mana tau kot2 leh menahan mengantuk kan..tp awas!! jgn pakai waktu malam plk, kang salah pakai, ada plk mcm 'burung hantu'..kekekekeke



P/S: Sesuai sangat untuk peminat2 bola kan..ye la nak berjaga tengah malam pagi nk tgk bola, lagi2 time Chealsea lawan nnti...kekekeeke

No comments:

Post a Comment

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com