Sunday, March 28, 2010

Celebrate 60 Earth Hour.

        


           

Salam semua...

Rajin mengupdate plk mak cik pepel ni,hahaha..ada aku kisah? :p
 Sedia maklum semua, smlm adalah hari bergelap selamatkan bumi sedunia, so kowang camne?  bergelap? padamkan lampu? dok uma ke dok amik angin kt luar sambil candlelight dinner? muahahaha
Sana sini dok cite kempen Earth Hour ni, so untuk menyokong dan atas kesedaran diri sendiri, kawan2 dan juga anak2, Lin ajk kawan2 lepak kt padang layang2 mlm td, kebetulan padang tu dh di jadikan tmpat anak2 bermain layang2, klu ptg2 mmg ramai penuh kt sana, tp bila malam, kelihatan plk layang2 yg ada lip lap lip lap, dr jauh mmg cantik bila kt atas awan tu, sebelum ni x terfikir plk, yg malam2 ni ada jugak org main layang, cuma harganya mahall le sikit, adat le, layang2 je derang kira lain, tak termasuk benang dgn lampunya, mau2 rm30 yg paling murah..huhuhu
So dr jam 8pm sampai ke jam 9lebih le kitaorg lepak, hubby Lin balik dr keje pun terus ke sana, cuma mlm td angin x berapa bertiup la, so layang2 hidup segan je mau naik atas, ala kitaorg lepak je sambil mkn makanan ringan2 jek..janji hr smlm adalah hr yg mesti di ingati dan di renungi bersama...



P/S: Kalau layang2 terlepas pun kena ingati juga tu, ha ha ha..sabo je ler yek... :)

No comments:

Post a Comment

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com