Saturday, March 20, 2010

Saturday mood




Salam semua..

Selamat pagi yg sejuk dari Jb Tamn Bukit Indah ni...tmpt kowang hujan x? ishh pagi2 td dh xde karen tp xpe, nasib baik jgk hujan, so tak le berkipas kepanasan, tp klu dh sibuk bt keje rumah, meleleh gak le peluh..kan...
Ok le, kuang3x..ada yg toleh sebelah mato je pagi ni bkk blog Lin, mana tak nya, balik2 pepel, balik2 pepel..kakakah..apo nak buek dh den suko...iyo dok..kowang cuci mato je lo yo...
Selamat le beristirehat bg yg dok uma melingkar mcm ular tu yek, yg dok keje tu, Selamat le bekerja, anda mmg pekerja cemerlang, kekekekeke.hubby Lin pun kejo gak..huhuhuhu
Pssttt nak cite le sikit, tu yg bag pepel tu, bag baru, ha ha ha ye le sempena perasmian Tesco Bukit Indah tu, mggu lepas pi dgn Ana tu, jalan2 dok jeling2 le konon2 nya kt Bag Shop tu, issh skli tak boleh tahan jgk nafsu ni, tersangkut gak kt pepel ni, tp x mahal mana pun, ada %  janji pepel, jenama belakang kira okay! cantik x? hehehehe :p..baru pagi ni pakai, pagi ni baju pepel, kasut pepel, bag pepel, seluar je x pepel, takut kang mcm pokok blueberry plk..ha ha ah ha..eh berseri apa pepel ni, Kak NorZ pun pagi ni pakai pepel kt Pesta Buku tuh..kan kan? ha ha ha...
Yg gambo tudung tu, koleksi terbaru tudung Lin, ala2 Al-Jawaher paten Ikin..cantikk x? janji pepel..kakakakah...


P/S: Ayooo ni klu hubby tawu, ada kena pot pet pot pet ..mana mau simpan woo, lemari x muat dah...miahahaha

2 comments:

  1. Yang lain tak nampak.... yang nampak hanya kaler purple aje. :)

    ReplyDelete
  2. purple mata hitamku....hehehe sis lin nice with purple....but i like orange...

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..