Thursday, March 18, 2010

Sukaneka Kita-Kita 18.3.10


Salam semua..

Alhamdulilah hrni 18.3.2010 sekali lagi sukaneka yg Lin anjurkan berjaya juga di laksanakan, semua berkat sokongan dan kejasama dr kawan2 semua juga dr mood sporting dr anak2 semua,SYABAS bt kalian ! 
Dari jam 8am-12pm kita semua berkumpul,enjoy, gembira, gelak tawa dan juga meredah kepanasan, tp dengan semangat kesukanan akhirnya berjaya juga di selesaikan.
So tak payah cite panjang2 le ye, hanya sekadar gambar berbicara dan ju8ga sedikit ringkasan dr xtvt Lin & kawan2 semua..:)


       
*Thankx buat kawan2..dr kiri, Milah,Aida,Izan,Yatie,Effa,Linn,Juhara,Zue,Fina,KakAna,Azie & juga Ana.

*Gila glamer bergambo semua..smileee...kuang3x...

       
*Sebelum mulakan game, kita semua senamrobik..1 2 3 4 5 6 7 8..dan lagi dan lagi..he he he

        

*Game per-1-ikat tisu bersambung2,sapa abs dulu dan tisu x putus,dia pemenang..kekeke

        
*Game ke-2 untuk K1-menyambung straw hgga panjang,sapa selesaikannya dulu,dialah pemenang...

*Ye sudah letih..kita makan minum dulu, terima kasih bt semua yg menyumbang tenaga,makan & minuman..

         
*Game ke-3-Lari didalam bag plastik hitam..mcm2 aksi lawak sampai nk terkucil di btnya gelak2..ha ha ha

         
*Game ke-4-Setiap kumpulan mengahbiskan makaan di dalam pinggan, kumpulan siapa abs dulu di ala pemenang..hehehe

         
*Game ke-5-untuk ibu2&remaja-balutan mumia..hehehe tang ni mmg lawak giler..pecah gusi ketawa..ha ha ha

          
*Wakakah..sapa yg betul2 mumia ni..Milah,Juhara,Azie,Effa atau Izan..muahahahaha

          
*Game ke-6-Bawak gula2 mengunakan chopstik, kumpulan mana yg abs dulu menyepit,dia le yg menang..

         
*Game ke-7-Bola jaring asal boleh antara ibu2 dan juga anak2 remaja..hentam saje le,janji ibu2 yg menang 3-2..kekekeke

         
*Game terakhir perlawanan bolasepak antara anak2 lelaki dan juga perempuan,sapa lagi menang,lelaki le..1-0..hehehe  

         
*Penyampaian hadiah dan juga cabutan bertuah ibu2..jgn rebut2 semua dapat yek..

         
*Rewang merewang, rezki jgn di tolak,so bungkus membungkus le..syukurr..

*Dah menyepah, apalagi 'Apa yg penting?? KERJASAMA'...ye

        
*Terima kasih semua! ada umur ada rezki kita bersukan lagi..'Majulah Sukan Untuk Negara'..kekekeke



P/S: 'Mintak ampun, minta maaf bt semua jika ada sebarang kekurangan dan kesulitan sepanjang Sukaneka ini di jalankan..terima kasih semua!..'

1 comment:

  1. seronoknya sis-lin.anjuran aktiviti sebegini waktu cuti sekolah memang bermanfaat.teruskan di masa2 akan dtg.

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com