Friday, April 16, 2010

10 Years Old Ridzuan@Amat




Salam semua...

Selamat Hari jadi..Selamat hari Jadi..Selamat Hari Jadi buat Ridzuan..
Selamat Hari Jadi..*tepuk tangan..

Harini 16.4 genaplah Amat 10thn, alhamdulilah dah besar anak mak ni, cuma belum potong je lagik opssss..hehehehe..10 tahun mmg sekejap, pejam pelik dah membesar anak bujang Lin sorg ni, dialah satu2 nya permata putera dlm keluarga ni, yg lagi 2org tu puteri2, mgkin pun Amat ni yg terakhir dlm keluarga, nak ada adik lagi? huh mustahil ler..family planning..hahahhaha
Amat, Mak nak ucapkan selamat hari jadi dan mak doakan semuga Amat berjaya dlm apa jua bidang yg Amat ceburi, jgn mudah putus asa, jangan mudah mengundur sebelum mencuba, kena kuat, tabah, dan ada daya usaha dan keyakinan, baru lah boleh berjaya..Mak tahu Amat mesti BOLEH !!.

Nama: Muhammad Ridzuan B Sabar
Umur: 10 tahun.
Tarikh lahir: 16.4.2000
Hobi: Paling suka menonton TV..ishhh
Perangai buruk: Suke sorok remote control..huh.
Perangai contoh: Cakap sekali, terus masuk dalam kepala, mudah ingat apa yg di baca,lihat dan dengar.
Makanan kegemaran: Nasi Pataya
Minuman kegemaran: Milo ais tabur.



P/S: Tggu esok ada surprise untuk Amat..jeng jeng jeng...



26 comments:

  1. Hepi besday to amatz. Moga panjang usia, dimurahkan rezeki dan diberkati hidup mu.Tgk, awal2 pagi pakcik dah sampai blog pepel nihh...pssstt amatz, rumah dah ada air ke belum?...

    ReplyDelete
  2. amat happy birthday pnjg umur murah rezeki n rajin2 belajar....

    ReplyDelete
  3. Ridzuan... Happy Birthday... Semuga menjadi anak yang soleh dan berjaya dalam hidup....

    Lin = nak join surprise esok boleh? hahahahaa

    ReplyDelete
  4. happy beseday yg ke 10 tahun..... semoga jadi anak yg soleh & berjaya dunia akhirat....

    ReplyDelete
  5. buy diazepam buy diazepam online no prescription needed - buy valium online with paypal

    ReplyDelete
  6. xanax medication drug interactions wellbutrin xanax - buy xanax online canada

    ReplyDelete
  7. diazepam for dogs diazepam dosage and effects - buy diazepam for dogs

    ReplyDelete
  8. valium diazepam diazepam drug contraindications - diazepam dosage maximum dose

    ReplyDelete
  9. ativan for anxiety ativan make you high - order ativan online

    ReplyDelete
  10. diazepam overdose side effects long term diazepam use - diazepam dosage for high

    ReplyDelete
  11. alprazolam price how much are xanax 1 mg worth - xanax dosage how long

    ReplyDelete
  12. buy diazepam diazepam what dosage - diazepam dosage oral

    ReplyDelete
  13. diazepam buy 2mg diazepam very strong - side effects of diazepam 5mg

    ReplyDelete
  14. cheapest ativan lorazepam 1 mg compared xanax - how many 1mg lorazepam to overdose

    ReplyDelete
  15. lorazepam mg ativan how fast does it work - uncommon side effects ativan

    ReplyDelete
  16. buy ambien online ambien overdose 100 mg - ambien cr now generic

    ReplyDelete
  17. buy soma online somanabolic muscle maximizer excel download - carisoprodol good high

    ReplyDelete
  18. cheap zolpidem ativan vs ambien sleep - ambien cr picture

    ReplyDelete
  19. carisoprodol no prescription soma usa online pharmacy - buy soma with mastercard

    ReplyDelete
  20. buy valium online buy valium visa - buy roche valium pakistan

    ReplyDelete
  21. zolpidem drug ambien cr withdrawal effects - ambien withdrawal addiction

    ReplyDelete
  22. buy ambien online best dosage ambien - ambien vs unisom

    ReplyDelete
  23. cheap generic ambien ambien side effects vomiting - ambien withdrawal treatment

    ReplyDelete
  24. buy ambien online ambien cr goes generic - ambien side effects anxiety attacks

    ReplyDelete
  25. buy valium diazepam valium pill looks like - diazepam gleich valium

    ReplyDelete
  26. valium no prescription valium 2 mg street price - effects of valium 10

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com