Buah kedonDONG ku

4/14/2010 04:01:00 PM




Salam semua..

Hehehe..ada sapa2 yg dok ngidam menganDONG mau makan kedonDONG? ada ada? mintak maaf la, sian ada jgk yg ngencess ni, takpe, ni iklan je kejap, hehehe sejak musim2 hujan bersilih ganti dgn panas ni, ha apalagi menjadi2 le berbuah pokok kedondong Lin, padahal mmg tak amik peduli dan tak le membelanya, owang kata rezki pokok kan, berbuah sampai berbunga tak henti2, sapa2 yg dh merasa buah kedondong Lin ni, mmg buah tu tak masam, ada tu sampai makan terus jalan dlm tekak, bukan mati le, takde bijik lor..hahahahaha
Ye le buah tak cukup baja, itu kalau Lin jaga belai letak baja, mau besau buahnya tu, sbbnya 1st time berbuah mmg besar luar biasa buahnya, tp skrg, ala2 ceknonet jek, tp okay le jugak, kang kalau besar sangat buahnya, takut plk owang nak makan..kekekeke
Udah2 le tu dok jeling2, untuk kawan2 yg belum rasa tu, tggu le trip ke2 yek..ni tgh tggu nk harvest je ni, kowang rajin2 la ye baja kt FV Lin..hahahahahahaha *takde kena mengena.



P/S: mmg berbaloi kalau berbudi pada tanah ni, tp jgn terhutang/termakan BUDI, mau tergadai BODY...

23 Comments

  1. sedapnya kedondong tu sis-lin.saya mmg berhantu..cicah ngn kicap letap cili api + gula sket...terangkat...

    ReplyDelete
  2. mintak sikit kedondong leh sis....hehehe

    ReplyDelete
  3. buy valium online illegal buy valium online uk - diazepam valium to buy

    ReplyDelete
  4. diazepam without a prescription www.buy-diazepam-online.net - diazepam toxic dose

    ReplyDelete
  5. ativan online death by ativan overdose - ativan dose to get high

    ReplyDelete
  6. xanax for sale xanax withdrawal lightheaded - xanax recreational use weed

    ReplyDelete
  7. buy diazepam drug interaction of diazepam - diazepam 5mg dosage for dogs

    ReplyDelete
  8. buy xanax online generic xanax mylan a3 - xanax generic identify

    ReplyDelete
  9. generic ativan ativan generic - ativan for nausea

    ReplyDelete
  10. where to buy valium online is it illegal to buy valium online in australia - buy msj valium online

    ReplyDelete
  11. zolpidem buy online buy zolpidem online - side effects for zolpidem tartrate 10 mg

    ReplyDelete
  12. diazepam overdose diazepam vs valium - diazepam length in system

    ReplyDelete
  13. buy diazepam diazepam withdrawal side effects - diazepam for dogs effects

    ReplyDelete
  14. order xanax no prescription best place to buy xanax online forum - buy alprazolam online pharmacy

    ReplyDelete
  15. buy cheap ativan ativan withdrawal pain - high off ativan

    ReplyDelete
  16. cheap ativan ativan withdrawal mania - ativan lorazepam high

    ReplyDelete
  17. generic ativan ativan side effects contraindications - ativan mg

    ReplyDelete
  18. buy ambien online retail price of ambien cr - ambien cr high

    ReplyDelete
  19. generic soma buy somatropin mexico - drug enforcement agency soma

    ReplyDelete
  20. buy ambien online common side effects ambien cr - ambien cr discount card

    ReplyDelete
  21. order soma carisoprodol get you high - buy soma online no prescription

    ReplyDelete
  22. buy soma generic online pharmacy reviews soma - soma drug screen

    ReplyDelete
  23. buy valium diazepam valium side effects depression - 5mg valium back pain

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com