'DIA' dulu MATI.

4/21/2010 08:03:00 AM



Salam semua..

Monink semua..cmne malam td tido? nyenyak? or tak boleh nak lelap? Smlm agak kebuhsanan dan x de mood mau online, sori awak.huhuhu...lepas je kawan balik, Lin smbil baring dok dengar radio Muncet tu, lat2 sampai terlelap tido depan lappy, sedar2 lappy dh idle..hehehehe

Hrni 21hb April eh? ayooo lihat itu date roadtax Lin, hrni last day wooo, tp sedang dlm proses pembikinan renew yg baru, jgn takut..hehehe takut tak, tp risau dan kesian my hubby, keje keras le bulan ni mau cari duit, mana taknya, bulan April ni je, dua2 kete Lin roadtax expired, si 'Putih' dan si 'Mersz' tu, melebur jgk dlm rm4k lebih tuh..huhuhu
Betul...kete Lin je siap roadtax insuran setahun dh makan rm2350 kira kasar je, sbb kete baru setahun kan, nnti 26hb April ni plk, kete hubby plk rm1850 pun kira kasar..waduh2 abs duit bulan ni ke situ aje ler..huhuhuhu nak buat mcmna kan, dh sendiri pakai, sendiri yg pilih, bila tiba masa, kena le dan wajib le di perbaharui, jgn mengeluh jgn salah menyalah, tu semua tuntutan yg harus di lakukan...



P/S: Agak2 duit 'GAJI' Lin kena 'potong' tak? huhuhuhu


With Love

4 Comments

  1. ha baik pergi renew cepat road tax tu, kalau tak kene saman nanti naya saja

    ReplyDelete
  2. adeh ingatkan ape la yg mati tu

    ReplyDelete
  3. waa byknya pakai duit.. gaji sebulan KB pun tak lepas hehe

    keta besar roadtax(+insuran) pun besar.

    dah dekat 1 tahun, si puteh ada meragam2 x tak?

    P/S: Agak2 duit 'GAJI' Lin kena 'potong' tak? huhuhuhu
    heheh KB rasa la kan, emmm aa tak kot. Tgk gak, gaji kak lin bape? klu besau, yaaa potong aja bang, 50% ka hehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com