Kowang tengok,geram tak ? eeeeeee





Salam semua...

Eeeee kowang tengok kowang geram tak? kan kan? kalau boleh mau picit2 gigit2 je pipi dia, nasib le hrtu mak dgn ayah dia ada, klu tak maunya Lin picit2 sampai nangis..kekekeke
Ampun Puan Asmarita, kita kasi copy gambo baby tomok awak ni, kekeke takpe, kecik2 sudah glamer woo masuk blog aunty Lin ni..hehehehe alkisah Sabtu ptg selesai je bersukan hrtu, kitaorg semua keluar gi Jusco Bukit Indah, kebetulan mmg nak makan dan sekali nak jumpa dgn baby Rayyan ni, anak kawan hubby Lin, Asmarita & Wan Azha, ishhh last tgk masa dalam hari, waktu tu Shai pun ada skli masa melawat As dlm berpantang, tp skrg waduh2 terkejut tgk baby Rayyan, apa mau lawan sama Pok cik Shai agaknya badan Rayyan tu..hehehehe
Mmg geram tak reti nak ckp, Lin dukung pun dh tak tentu hala di btnya, mau je Lin gigit tangan kaki dia tu, nsb mak dia ada dok jeling jek..hahahahaha...tp yg bestnya, tengok Shai dukung gitu, mmg dh ada bakat keBAPAan le ko Shai, sampai terlena itu baby dlm pangkuan ayah angkatnya..hehehehe...
Takpe, nnti tggu aunty free ye, maunya aunty dtg main2 sama Rayyan, kita main tarik tali yek..hehehehehe aunty Jaja jd tanker belakang..muahahahahaha...



P/S: Agak2 klu la ank Lin cmtu besarnya, aduhh mau kurus tak maknya....huhuhu pengsan mau dukung..

2 comments:

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..