Tuesday, April 27, 2010

Mana mahu sumbat lagi ? FULL!


Salam semua...

Salam petang semua, buat apa tu? panas tak tempat kowang? ishh JB ni tgh tahap maksimum kepanasannya, klu ltk ais kt simen luar tu, x sampai 1 saat dh cair agaknya..huhuhu adeiii panazzzzzz.
Kekeke jgn mare jgn jeles, tp ini en3 kalo hubby Lin tgk, maunya dok bebel2 molotnya, maunya tak, kowang tgk tu, Lin baru je mula bertudung tak sampai pun setahun tp tudung dah penuh sekotak, kalo bertahun2? haaa boleh bayangkan tak? mana mau letak sumbat lagi wooo...kuang kuang kuang kuang...:p
Itu baru tudung belum kowang jengah dalam lemari  tgk baju, dh padat sesak penuh dah 4 pintu itu, hehehe sbb baju banyak le kena beli tudung banyak, nk match dgn color*alasan hahahahaha lepas ni kena beli lagi 2 kotak le gamaknya, sbb ada angan2 tak sudah ni mau ke KL borong tudung lagi..kan awak kan...kekekeke..tido malam pun tak lena ingat itu kedai tudung..muahahahahaha en.hubby banyak2 berSABAR yek..dh hobi menyoping@membeli si isteri ni, nak wat cmne..hehehe



P/S: Agak2 kowang ada berapa helai dalam tuh? ermmm kuang kuang kuang... :p


With Love

6 comments:

  1. salam...nampaknya org2 JB mmg "penggila" tudung kot...sama la dgn I...klu nampak tudung je mesti mcm nak beli...tak mengambil kira sama ada tudung tu sesuai ke tak kat bentuk muka.

    ReplyDelete
  2. owh my...kalah tudung kite yg dah lama bertudung ni. syok kan sisLin jln kat pasar tudung...

    ReplyDelete
  3. jom saya ajarkan cara nak buat kedai bundle... hikhik



    komen entry i juga ye.. klik laju-laju link nih >>CARA MEMBUAT LINK DARI RUANGAN KOMEN KE ENTRY U ALL.... BOLEHLAH KITA BERBALAS KOMEN KAN?..HIKHIK



    ReplyDelete
  4. waa sis..byk nye tudung..cedekah la cket kat kite..hikhik..kite nye cikit jer.. :)

    ReplyDelete
  5. tu diaa penuh dah..
    tak cukup tu kak, kene tambah 2 3 kotak lagi ni..

    wife KB pun ada dlm 2 bakul kot hehe

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com