Mana mahu sumbat lagi ? FULL!

4/27/2010 04:21:00 PM


Salam semua...

Salam petang semua, buat apa tu? panas tak tempat kowang? ishh JB ni tgh tahap maksimum kepanasannya, klu ltk ais kt simen luar tu, x sampai 1 saat dh cair agaknya..huhuhu adeiii panazzzzzz.
Kekeke jgn mare jgn jeles, tp ini en3 kalo hubby Lin tgk, maunya dok bebel2 molotnya, maunya tak, kowang tgk tu, Lin baru je mula bertudung tak sampai pun setahun tp tudung dah penuh sekotak, kalo bertahun2? haaa boleh bayangkan tak? mana mau letak sumbat lagi wooo...kuang kuang kuang kuang...:p
Itu baru tudung belum kowang jengah dalam lemari  tgk baju, dh padat sesak penuh dah 4 pintu itu, hehehe sbb baju banyak le kena beli tudung banyak, nk match dgn color*alasan hahahahaha lepas ni kena beli lagi 2 kotak le gamaknya, sbb ada angan2 tak sudah ni mau ke KL borong tudung lagi..kan awak kan...kekekeke..tido malam pun tak lena ingat itu kedai tudung..muahahahahaha en.hubby banyak2 berSABAR yek..dh hobi menyoping@membeli si isteri ni, nak wat cmne..hehehe



P/S: Agak2 kowang ada berapa helai dalam tuh? ermmm kuang kuang kuang... :p


With Love

6 Comments

  1. salam...nampaknya org2 JB mmg "penggila" tudung kot...sama la dgn I...klu nampak tudung je mesti mcm nak beli...tak mengambil kira sama ada tudung tu sesuai ke tak kat bentuk muka.

    ReplyDelete
  2. owh my...kalah tudung kite yg dah lama bertudung ni. syok kan sisLin jln kat pasar tudung...

    ReplyDelete
  3. jom saya ajarkan cara nak buat kedai bundle... hikhik



    komen entry i juga ye.. klik laju-laju link nih >>CARA MEMBUAT LINK DARI RUANGAN KOMEN KE ENTRY U ALL.... BOLEHLAH KITA BERBALAS KOMEN KAN?..HIKHIK



    ReplyDelete
  4. waa sis..byk nye tudung..cedekah la cket kat kite..hikhik..kite nye cikit jer.. :)

    ReplyDelete
  5. tu diaa penuh dah..
    tak cukup tu kak, kene tambah 2 3 kotak lagi ni..

    wife KB pun ada dlm 2 bakul kot hehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com