Thursday, April 22, 2010

Pizza@RizziesBakeryHouse



Salam semua..

Ni auto update sebelum Lin keluar hantar anak,Yana ke sekolah, siap sempat lagi makan itu Pizza,hehehe tp bukan Pizza Hut delivery okay, ni Lin order dr Azie-Rizziesbakeryhouse.
Azie ni kecik je orgnya, tp suami isteri ni rajin meniaga, dia bissness buat kek lapis, aneka kek, pizza, roti, biskut dan macam2 lagi le, kowang boleh bkk blog dia tgk, cuma kata Azie, kesibukan dia tu dgn anaknya dgn bisness menjadikan blog dia lama tak berupdate..
Sebenarnya mmg dh lama nak order Pizza Azie ni, cuma Azie boleh amik order personal klu lebih dr 5 kotak pizza, sapo le mau makan sampai 5 kotak weii, baru le nak diet, takat 2 kotak boleh ler, so smlm kebetulan Azie ada amik order banyak, terus dia sms kt semua kawan2 Geng Setaman, sapa2 yg anak pizza, senang buat sekali jalan kan, so kali ni Pizza Seafood, tak mahal pun, lebih sodap dgn citarasa tekak kita, buatan homemade lagi tuh..
Sapa2 yg nak order atau ada sebarang pertanya, boleh le terus ke laman blog Azie yek..



P/S: Psttt baru masuk en3 diet masuk, hrni tghri dah makan pizaa..hahaha ala 2 ketui jek,lepasni tak makan nasik le..


With Love

2 comments:

  1. Slmlkm, Lin smga dirahmati Allah bsama kluarga.. Smlm lamagak k sue singgah umah Lin ni! Tgelak baca coretan U.. arini plak dtg lagi,nak timbang berat Lin lepas makan Pizzza... hehe! Tuu, k sue follow Lin... Tk care, wsslm.

    ReplyDelete
  2. best tgk org rajin berniaga..
    KB nak jugak, tp tak tahu nk jual produk apa lagi ni ;-)

    hehe kak lin oder 5 kotak, semggu makan pizza la gamaknye ;-pp

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com