Tuesday, April 20, 2010

SETARBAK kopi..


Salam semua...

Muahahaha monink monink allz, wah pagi ni Sis-Lin ada kerajinan mau update blog ler, mood mimpi malam td dok segar di ingatan, nak tau apa Lin mimpi? kuang3x...mimpi makan durian ler...kakakakakah bangun2 pagi je dok cium tangan, kot2 ada bau durian..muahahaha gelak sungguh..

Ok le pagi ni nak makan apa yek,ermmm dok fikir2 lagi ni, pagi ni ada anak murid nk dtg, mau belajar selok belok bt blog ni lagi, heheheh jd cikgu le plk, takpe ilmu yg ada kita kongsi brsama yek...
Tu kowang tgk tu, td search kt google 'kopi' sekali terkeluar plk 1 gambar ni, namanya mak aii ala2 'Starbucks' tp 'Setarbak' jadinya...muahahaha gelak gelak...macam2 le..rasanya  tmpt tu mcm kt negeri Indonesia kot, tgk wak yg dok kt luar tu je dh mcm muka Indon kan..agaknya lerr... :p
Ok le time untuk hntr anak sekolah ni, hantar Amat je pagi ni, pastu balik nak mandi, mop dulu, kemas2 dapur, nnti dh boleh le dok depan lappy ni..ok dadaaaaaaa..jgn risau i'm okay k...
"Sarapan di mana?"



P/S: Lama jgk tak melepak kt Starbucks ni..huhuhuhu


With Love

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..