Sunday, April 25, 2010

Tahniah ! MsjBox



Salam semua...

Cak ! Alhamdulilah semuanya berjalan lancar, Go go Green..ermmm Hijo?? tobat2..lepas ni pepel ek? :p
Tahniah bt MsjBox untuk kali ke 5 tahun bersama mu MsjBox kotak chat tu, tp Lin guna bru masuk tahun 3 ler, dan juga buat Shai yg telah bertungkus lumus memastikan semua perjalanan event kali ni menjadi, pheww mmg hijo sehijonya semua smlm, dah mcm pokok sena sekali tengok, eeee termasuk Lin..huhuhu.
Ok tak moh cite banyak2 sebab mato dah mengantuk nie, gambo dan cite citi, esok Lin update ok..tp mcm biasa le gambo album semua upload kt Fb jek ok..sapa2 mau tengok nnti add Lin di FB ok..
Sekian saje untuk hari ni..miss u all..da daaaa
**gambar copy paste dr  FB Kasawari..


P/S: Dok geram dgn Nini ni..eeee tak puas ngomol2 dia..nnti le...ermmmm


With Love

No comments:

Post a Comment

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com