Jahitan manik IlhamBeads

5/05/2010 01:47:00 PM



Salam semua...

Salam sejahtera buat kengkawan semua, watpe tue, dah makan? mana le pi semua yek?.alahaii skrg nie kan trend berblogging macam dah suram je kan, semua dah sibuk dok melekat kt FaceBook tue, hurmmm senyap sepi sunyi je dah blog kengkawan Lin semua, yg sggh pun ramai kenalan baru dr Geng Blogger tue, tp tidak bg Lin, blog tetap berblog, Facebook pun layan jgk, sbb blog ini le detik permulaan Lin mula kenal dunia IT nie..kan Dir kan..
Ok le malass mau cite panjang2 ler..cuba tengaok tue, cantik tak? ok le tu, setakat jahit kt lengan baju jek, kang jahit kat dada baju, tak nampak plk kan, sbb pakai tudung, bkn nak kemana pun, baju Yassin je tue..heheheheh
Jahitan manik tu, Lin upah dengan Ilhambeads,Wana, promote ! promote! ngeh3x..kawan dekat je, Geng Setaman..hehehe dia mmg pakar jahitan manik, mmg amik upah pun, so sapa2 yg nak buat tempahan tu, pi le sggh ke blog dia tue yek..
Kira yg nie Lin mntk jahit simple je, kalau kowang nak tgk yg bertepek2 maniknya, pun ada..fuyoooo kilau2 mata den...hehehehehe



P/S: Baru le ada semangat mau pakai itu baju uniform Yassin..hahahaha *panass kainnya,teballl..huhuhuhu


With Love

You Might Also Like

1 Orang Komen

  1. waa lawanya kak, igtkan td kak lin yg jahit sendirik.. hehe

    psst.. kak, uniform yasin ada brapa byk? ;-p

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.