Rezki anak-anak



Salam semua...

Nom nom nom..adeiii tengok tue si dak Amat, sekali makan 3 kotak sekali..huhuhuhu
Tu le dia, rezki anak2, hrtu Lin claim duit nuffnang bt kali ke-2 so dpt le anak2 Lin merasa belanja Pizza Hut malam kelmarin, cuma agak terkilan mr.hubby takde plk kali ni, kebetulan ada promosi dr Pizza viva set regular 3kotak rm33..
Tau2 je le anak2 kalau makan makanan fast food nie, mmg laju, sekejap je licin, berebut2 lagi masing2 kalau makan, sbb pizza sampai pun dlm keadaan panass so mmg le sodappp..
Kali ni rezki anak2..sbbnya masa pertama kali claim duit nuff tu, Lin beli HP so anak2 tak le merasa, so kali ni, tertunailah hasrat nak belanja anak2..kawan2 jgn jeles ye,tggu rezki kowang le, sikit2 lama2 jadi bukit..kan kan..hehehehehe..
Hohohoho..gambar bawah sekali tu saje nak bg semangat pasukan bola Chealsea.. 'Blues Forever'..



P/S: Dapat claim kali ke-3 nnti, ada rezki belanja kawan2 plk yek..hehehehe

With Love

5 comments:

  1. amat sorang ka makan tu hehe..
    ke mak nya pun mesti join ni hheeh

    ReplyDelete
  2. Salam ziarah...begitulah kasih ibu...Selamat hari Ibu untuk anda semuga menajdi ibu yg berbahagia dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  3. wah bestnya....nk merasa gak...huhuhu...pos la sis...:)

    ReplyDelete
  4. belanja la saya..belanja la, belanja la..lalala

    ReplyDelete
  5. sorg dia kew makan 3 kotak tuh??
    alahai...
    kenyang 3 ari la saya

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..