Sunday, May 09, 2010

Rezki anak-anak



Salam semua...

Nom nom nom..adeiii tengok tue si dak Amat, sekali makan 3 kotak sekali..huhuhuhu
Tu le dia, rezki anak2, hrtu Lin claim duit nuffnang bt kali ke-2 so dpt le anak2 Lin merasa belanja Pizza Hut malam kelmarin, cuma agak terkilan mr.hubby takde plk kali ni, kebetulan ada promosi dr Pizza viva set regular 3kotak rm33..
Tau2 je le anak2 kalau makan makanan fast food nie, mmg laju, sekejap je licin, berebut2 lagi masing2 kalau makan, sbb pizza sampai pun dlm keadaan panass so mmg le sodappp..
Kali ni rezki anak2..sbbnya masa pertama kali claim duit nuff tu, Lin beli HP so anak2 tak le merasa, so kali ni, tertunailah hasrat nak belanja anak2..kawan2 jgn jeles ye,tggu rezki kowang le, sikit2 lama2 jadi bukit..kan kan..hehehehehe..
Hohohoho..gambar bawah sekali tu saje nak bg semangat pasukan bola Chealsea.. 'Blues Forever'..



P/S: Dapat claim kali ke-3 nnti, ada rezki belanja kawan2 plk yek..hehehehe

With Love

5 comments:

  1. amat sorang ka makan tu hehe..
    ke mak nya pun mesti join ni hheeh

    ReplyDelete
  2. Salam ziarah...begitulah kasih ibu...Selamat hari Ibu untuk anda semuga menajdi ibu yg berbahagia dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  3. wah bestnya....nk merasa gak...huhuhu...pos la sis...:)

    ReplyDelete
  4. belanja la saya..belanja la, belanja la..lalala

    ReplyDelete
  5. sorg dia kew makan 3 kotak tuh??
    alahai...
    kenyang 3 ari la saya

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com