Sudah sampai bukit..

5/02/2010 06:19:00 PM


Salam semua..

hugs hugs hugs kamu semua...ye alhamdulilah, dah sampai Bukit Indah,hehehe...2 hari pergi mcm 2 mggu rasanya,huhuhu...sebelum tu Lin ucapkan terima kasih buat semua kawan2 semua kerana mendoakan ibu mertua Lin selamat, buat masa sekarang alhamdulilah ibu mertua Lin baik2 aja, cuma masih lagi admit kt hospital Sabak Bernam menunggu result keluar esok, moga2 semuanya selamat dan di jauhkan dr yg tidak diingini...aminn
Ok le, sebenarnya takde cite apa pun nak cite, sbb tak kemana pun, balik dr Sabak Bernam terus balik ke KL, malam semalam Lin tido kat rumah anak sedara hubby kt Klang,Kg Delek, hubby plk gi mancing dgn anak sedaranya, so melayan konsert AF8 je le kitaorg kt rumah, hubby plk pagi td bru balik dr mancing, tido kjp pastu tghri kemas2 terus balik JB, bukannya apa, Lin kelam kabut balik coz bimbangkn anak dara Lin yg 2 org tu kat uma, mak Lin cuma teman semalam jek, dah balik ada hal, mana tau kot2 apa hal2 risau plk kan...
Kowang apa cite? ada pi kemana cuti2 nie? ada setengah tmpt kerja esok pun masih cuti ganti kan, wah makan angin sakan..jom jom kongsi cite yek.. :) Ok nnti kita sambung, Lin nak pi jenguk2 blog sambil skodeng2 kt FB jap, bru siap basuh baju nie, nasib anak dara Lin dh settlekan kerja rumah, lega sikit, tak le penat balik jauh2 nie..thankx kakak & adik..>.<



P/S: Smlm hari BURUH, mesti minyak cap BURUH offer yek semalam..muahahahaha..


With Love

2 Comments

  1. Alhamdulillah, ibu mertua bakal bertambah sihat!

    ReplyDelete
  2. oo ibu mertua sakit ek.. moga dicepatkan sembuh..

    KB tak jln2 jauh mana pun dekat2 sini jer..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com