Demam bola dah bermula...




Salam semua..

Gooooaaalll wah2 nampak gayanya laris la jualan kopi dgn Nescafe yek, mana taknya semua owang dok sibuk borong nak bt bekalan untuk berjaga tgh malam nak tgk bola..huhuhuhu
Yg kat kedai plk, penuh le meja semua, lagi2 kedai mamak roti canai, fuyooo mmg sampai ke tgh malam le dok menyembang tu nanti yek, ingat2 juga, kalau yg esoknya bekerja, kang ada kena sergah dek boss tido atas meja kang,kekeke..tp kan x sama kalau menonton kt rumah, kowang nak pusing, baring, tiarap, tonggeng, nak buat ala2 tendang bola ke lantak pi le depa, cuma sore kasi slow sikit time goal tu yek, owang lain nak tido ok!..kena plk kalau TV LCD ka guna plk Astro Beyond, perghhh mmg dh mcm kt padang bola rasanya tu, apalagi, sapa2 yg belum melanggan tu cepat2 le, tp rasanya dh lambat jgk le, setiap kali langgan kena tggu dlm 10hr waktu bekerja bru pasang, so ermmm mcm dh lambat je, perlawanan dh dekat final..hehehehehe
Takpe la takde janji Astro bayo dpt le siaran hahahahahahaaha....
Ermm gambo atas tu, waktu Lin ke restoran Habib, mmg betul2 demam bola tu, semuanya bola, semua bendera negara tergantung, yg mana 1 team kowang sokong? ermmmmm
Malam ni group A dulu pecahkan 'dara' di padang Soccer City..heheh
S.Africa LWN Mexico.
Layannnnnn.



P/S: Lin group C team England okay!...kui kui kui kui.

With Love

4 comments:

  1. wow..baru ade fell ank tengok bola..sokong pasukan sepantol..terbaik!!

    ReplyDelete
  2. go France go.. hehe

    World Cup buat ramai yang tak tidur dan juga tertidur.. haha

    ReplyDelete
  3. sy pun sokong england..sbb ade wayne rooney ^_^

    ReplyDelete
  4. huhuhu..bola, bola dan bola...huby pon kol 3-4 pagi baru reti nak naik atas tido....geram!!!#$#%#^

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..