Makan malam & waktu malam.


*Burung puyoh masak halia, smlm masak goreng kicap..hehehehe


*peneman di kala kesepian..huhuhu asyik dia je yg ngadap kita tido..hahahahaha



Salam semua...

Arghhh buhsannya menghitung hari demi hari ni, nsb tak kira bulan, cuma masuk bulan baru ada le..huwaaaa lamanya la lagi hubby nak balik nie..miss sangat2 kat dia, ntah la, bukan selalu x pernah kena tggal, tp kali ni lain sikit, sbbnya, x boleh nak col, nak sms pun pending, hubby Lin pi offshore tgh laut, so line x clear mau col2 nie, email2 aje la..huhuhuhu
Alhamdulilah..hrni masuk hari ke-2 Lin berpuasa ganti di bulan Rejab, mcm2 dugaan dan ujian, eh kowang ingat sama ke berpuasa mcm kita berpuasa di bulan Ramadhan? uishhh tidak, ujian dan dugaannya lagi hebat, mana yg dgn cuaca panas, tekak yg dok kering je, tgk anak2 makan eskrim pun leh jadi gaduh, ni kan plk dengar kawan2 ajak ngeteh, ayoooo mau maut anak tekak ni bertahan..huhuhuhu
Tp takpe, jika ada niat pasti semuanya berjalan lancar...tp pelik kan..apsal aku yg pose tp bateri kete yg weak? eh dia pun pose gak ke..hahahahahahaha
Nampak itu menu di atas? hehehe saje mau bikin panas, tp x le sepanas blog Mat Gebu, siap le sapa2 yg gi blog Mat gebu, silap ko tanya dia soklan ada kena fire ultraman kang, hahahahahah dia tgh hot se hotnya kat majalah 'Saji' tu..huhuhuhu apa citenya? ermm kowang baca sendiri kat blog dia yek...:p
Ok balik pd cite, dh 2 hr Lin masak menu burung puyuh, tekak nak layan, so layan aje le, janji bukak selera, tp bila tiba waktu malam, mmg tak terlayan, adeii rindu mula menjelma, sayang mula terasa, rindu dan sayang kat hubby mula le mendadak naik, yg ada, lappy kesayangan hamba..huhuhu dia le peneman di kala kesepian, kalo xde dia pun susah gak, takkan nak bwk tv 42'inch aku tu dalam bilik, x sesuwaiii langsungg okay!..huhuhuhuhu



P/S: Ooo awak..kita perlukan awak di waktu malam begini..huhuhuhu kalo la awak dok sebelah uma kita..huwaaaa


With Love

20 comments:

  1. puasa di bulan Rejab memang banyak dugaan nyer
    sedap makan malam nyer.. nyum nyum

    ReplyDelete
  2. ceh baru nak cakap sedapnyer..
    dh ade orng cakap lak..

    ReplyDelete
  3. diazepam online diazepam 2mg buy online - diazepam 10 mg sale

    ReplyDelete
  4. zolpidem 10 mg zolpidem side effects hair loss - zolpidem tartrate 12.5 mg

    ReplyDelete
  5. cheap lorazepam come off 1mg lorazepam - ativan 0.5 mg tablet

    ReplyDelete
  6. is it illegal to buy xanax online effects taking 5 xanax - purple xanax 1mg

    ReplyDelete
  7. buy zolpidem online ambien side effects on fetus - zolpidem overdose how many

    ReplyDelete
  8. ativan online side effects getting off ativan - generic ativan side effects

    ReplyDelete
  9. buy diazepam diazepam 2 mg - diazepam side effects itching

    ReplyDelete
  10. generic xanax what do generic xanax bars look like - buy xanax xr online no prescription

    ReplyDelete
  11. alprazolam mg buy generic xanax online - generic xanax less effective

    ReplyDelete
  12. buy diazepam can you buy diazepam online - diazepam 5mg infarmed

    ReplyDelete
  13. ambien without prescription what is ambien pill for - ambien high snorting

    ReplyDelete
  14. soma pain buy somatropin in canada - buy soma cube

    ReplyDelete
  15. soma medication soma intimates coupon codes 2012 - carisoprodol drug

    ReplyDelete
  16. buy valium online valium for mri - valium breastfeeding side effects

    ReplyDelete
  17. order soma online carisoprodol toxicity - buy soma saturday delivery

    ReplyDelete
  18. ambien without a rx taking ambien and pregnancy - ambien cr price without insurance

    ReplyDelete
  19. buy valium online buy valium asia - how long does valium effects last

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..