Rumah ala2 Cyber Cafe

Salam semua...

Sana sini dok tenet, sana sini dok berFB, sana sini juga dok berblog, ermm mungkin trend skrg kot, mana2 pi x leh renggang sama lappy, mesti mau online, mesti mau tenet..huhuuhu *termasuk aku* hahahaha
Kowang x caya pi le mana2 CC ke, mesti skrg ni dh x kira anak remaja dh yg ramai, owang tua dan setengah abad pun dh pandai lepak kt CC kan..hehehe semata2 mau berFB, plk kalau ada yg main game ke, haaa mau dok kira2 jam mau kutip hasil kebun ke cafe ke..hahahahahah *kena batang idung sendiri*..
Kat rumah ni pun x kurang juga, maklum le modem wireless so sapa2 je dtg bwk lappy mesti dpt signal punya..hehehe online la sampai sakan..hehehe 
Lin aje kt uma ada 4 lappy termasuk hubby punya, kena kalau Geng kamie dtg, haa bertambah2 lg, x silap hrtu ada dlm 8 ke 9 lappy sekali online..*lepas ni mau bt tabung amal, duitnya untuk aku beli lappy baru..hahahahahaha



*lihat tu, kan dh kata dah, situ je ada 4 lappy, 1 kat bawah x nampak, hehehe Shai lagi le sakan, dok main game hahahaha nak challenge aku ke tuh..kekekeke


*Yg ni anak beranak pun x cukup hebat gak, sampai kan Kak Ct dok ingat2 Cafe dia dh busuk masak,hahaha Dak Lily tu kaki skodeng jek, CM plk lagi le impresif,online dr iPhone dia..ye ke iPhone?Lin main hentam kromo jek *CM nak mntk urut yek CM? hahahahaha yg penting semua x lekang dgn tenet..hehehe


*Ermm yg ni mmg tak boleh nak cakap, dok sakan tenet sampai rambut kat kepala pun dh naik botak, sbb tu dia pakai topi,hahahaha *agaknya dia memikir strategi cmne nak bagi France menang kot  *buwekkkkkkkk go go England go, Peter answer sila jawab!....kekekekek :p


P/S: Dalam kegembiraan bersama semua, hilang sementara jiwa kaco dn gundah gulana...aku rindukan kegembiraan itu..huhuhuhu


With Love

1 comment:

  1. haha dah dpt agak, mesti ada entry pasal lappy yg byk ni. :) bila la kita nak ada lappy ni, ahaks

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..