Monday, June 14, 2010

Update: Kisah 11.06.2010




Salam semua...

Hehehe...masih kenal ka dgn diri ini? muahahaha alahaii mmg lama benar x update,  buzy buzi benar Lin nie, dr hari Khamis lepas hgga la smlm Ahad, mcm2 xtvt yg sedang berjalan..kekekeke yg itu, nanti le cite yek..
Ok le mai sini, Lin nak cite kisah 11.06.2010  iaitu hari Jumaat lepas, ermm dh le Khamis tu si dio terjah lagi, belum smpt tapak kaki itu owang kering dh muncul kembali..huhuhuhu mmg kaki terjah betul tau Shaizhar tu!...so dia dah ada, kena le follow sekali ke Zoo ni bt kali ke-2..hehehehe
Hari Jummat tu, Lin and the Geng Setaman dh plan nak ke Zoo Johor, so Lin, Shai, anak Lin,Amat juga Midah kawan Lin tumpang sekali, so kitaorg gerak dlm jam 8am lebih kurang gitu le, kepala otak ni dh binggung nak bawak apa, plan lain, lain plk jadi nya, nak x nak pagi tu Lin terus ke Pasar Kg Melayu pi cari sarapan, ermm klu dh sampai sana, apalagi, mcm2 le anak tekak ni, beli la apa yg ptut..hehehe
Sampai sana, rupanya Jelena, Yatie, Izan juga Fina dgn anak masing2 dahsampai skli siap menjamu selera, amboii mmg tepat pada janji mereka ni..hehehe sori le yek..
So kitaorg apalagi, makan sarapan la dulu, mcm2 ado, tp jgn byk2 makan tu, kang berat plk perut tu mau jalan,huhuhuhu..mmg dh jangka dah, kalau kat Zoo, binatang paling Lin ngeri apalagi klu x si ular tu..eeeee naik semua bulu bila nampak tu..eeeeeeeeeee saje la kowang nie..huwaaaaaaaaaa..
Dekat 2jam jgk kitaorg pusing2 jalan2 kt dalam tu, anak2 semua mmg suke dn gembira le, sampai yg x nak balik lagi, tp cuaca panas dh mula naik atas kepala, ada kang senoneng plk kepala mak2 ni, so kitaorg gerak balik dulu le, apa2 pun mmg seronok walaupun kali ni x cukup Geng forum..huhuhuhuhu
Takpe ye, nanti free2 kita gi lagi ok..ala baru rm1 je masuk untuk kanak2 juga rm2 bg dewasa..mmg berbaloi sangat2....hehehe :)


P/S: Eee aku kalau dh geli tak kira le kt mana, kalau nk jerit, jerit aje ler..ada aku kisah! hahahahaha


With Love

No comments:

Post a Comment

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com