Lelong ! Lelong ! Lelong !

7/13/2010 12:21:00 PM


Salam semua...

Lelong??? manyak cantik kowang, tau nak free je yek, dah untung tu Lin beli dapat diskaun, lagi mau lelong ka..huahuahuahuahua..
Rasanya belum pun setahun pakai tudung Lin nie, tapi koleksi tudung dah mcm 2thn gamaknya, adeiii lama2 nanti mana mau simpan daa, lemari sudah full dgn baju, laci sudah penuh dgn underware, mana mau letak lagi ni weiii.huhuhuhu..
Cuba le kowang kira yek, brp helai tudung yg ada kat lobang tu, hehehe *teka teki teka tekuk, sapa teka mmg jadi bonggok..hahahahaha buat pening kepala jek mengira, hahahahahaha..
Terima kasih le buat si DIA tu, buat susah2 aje dok membeli membawa dan memberi kat Lin nie, terharu juga rasanya, dok ingin2 dok kirim2 sana sini, last2 dpat plk akhirnya..hehehehe..
Amboii dok senyum simpul Midah tu yek, mentang2 la banyak lagi lobang tu, asyik order tudung jek, aduii nanti kena tutup mata le lepas ni nampak kelibat Midah, adeii cium bau tudung je la lps nie, budget dh larik nie, dok nyorok dlm lemari besi, hahahahaha tapi klu cium ko Midah, dapat free x? hahahahaha



P/S: Sambil membeli sambil menolong kawan bisness..tak gitu kengkawan kan... :) i likeee..order lagi !..hehehehe


With Love

3 Comments

  1. wow banyaknya.. ringkasnya pakai je baju apa tak ada masalah. Tudung bagai warna ada.. hehe

    ReplyDelete
  2. banyak warna oren je, kata suka purple ;)

    ReplyDelete
  3. salam..kak lin,nk tnye.mane kak lin beli bnde yg sangkut2 tudung tu?x jupe la.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com