Tuesday, July 13, 2010

Lelong ! Lelong ! Lelong !


Salam semua...

Lelong??? manyak cantik kowang, tau nak free je yek, dah untung tu Lin beli dapat diskaun, lagi mau lelong ka..huahuahuahuahua..
Rasanya belum pun setahun pakai tudung Lin nie, tapi koleksi tudung dah mcm 2thn gamaknya, adeiii lama2 nanti mana mau simpan daa, lemari sudah full dgn baju, laci sudah penuh dgn underware, mana mau letak lagi ni weiii.huhuhuhu..
Cuba le kowang kira yek, brp helai tudung yg ada kat lobang tu, hehehe *teka teki teka tekuk, sapa teka mmg jadi bonggok..hahahahaha buat pening kepala jek mengira, hahahahahaha..
Terima kasih le buat si DIA tu, buat susah2 aje dok membeli membawa dan memberi kat Lin nie, terharu juga rasanya, dok ingin2 dok kirim2 sana sini, last2 dpat plk akhirnya..hehehehe..
Amboii dok senyum simpul Midah tu yek, mentang2 la banyak lagi lobang tu, asyik order tudung jek, aduii nanti kena tutup mata le lepas ni nampak kelibat Midah, adeii cium bau tudung je la lps nie, budget dh larik nie, dok nyorok dlm lemari besi, hahahahaha tapi klu cium ko Midah, dapat free x? hahahahaha



P/S: Sambil membeli sambil menolong kawan bisness..tak gitu kengkawan kan... :) i likeee..order lagi !..hehehehe


With Love

3 comments:

  1. wow banyaknya.. ringkasnya pakai je baju apa tak ada masalah. Tudung bagai warna ada.. hehe

    ReplyDelete
  2. banyak warna oren je, kata suka purple ;)

    ReplyDelete
  3. salam..kak lin,nk tnye.mane kak lin beli bnde yg sangkut2 tudung tu?x jupe la.

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..