Cerita 16 Ramadhan.

8/27/2010 01:00:00 PM

Salam semua...

Waktu Lin tulis entry ni, hujan lebat membasahi bumi Johor, time nak amik anak sekolah, time ni le hujan turun, habis basah kuyup di buatnya, jgn demam dah le...
Smlm plk cuaca punya la panas, sampaikn Lin lepak ketidoran ptg smlm hgga ke jam 4pm, adeii mmg malas betul smlm, itu pun bngun mamai je nak pi dapo masak, huhuhuhu...
Masak simple aje, lauk kari ikan smlmnya ada lg, lagi lama lagi sedap, so Lin goreng ayam, masak sayur bayam sup, goreng telur, dan bt sambal bg naik selera sikit berbuka, tp tekak Lin smlm rasa mcm nak makan sup tomyam, so dlm pkl 7pm Lin keluar pi order sup tomyam, ala kedai sebelah uma jek, dekat senang je last minit order..hehehehe
*As(My Nurkasih), entry kuih sagu, segan nak post, mcm x menjadi jek, tp tgk le, nanti free Lin postkan juga, nasib rasa nya sedap...:) tq 4 the resepi...


*Sup Tomyam hangat, smlm sedap plk tomyam dia, sampai abs licin Lin hirup kuahnya smlm..:) sebungkus 2 org makan rm5..


*Ha ni nak bebel jap, rasa mcm kurus, ye la cuma makan waktu berbuka je, sahur skrg dh x makan, setakat minum air panas aje, tapiiiiiiiiiiiiii nape rasa pakai jam mcm ketat je ek? alaaaaaaaaaaa jgn la naik badan oiiiiiiii, kang baju raya aku x muat plk nak pakai..huwaaaaaaaaaaaa..
*Jap2..haaa Lin tau nak buat apa..lalalallala "OFF makan berbuka, kita makan oat aje nak?"kekekekekek




P/S: Baju raya fitting ikut baju lama, buatnya x muat? aduhhh dah jd mcm sarung nangka kang...kekekekeke
*harap2 baju awak muat la ni yek..:)


With Love

You Might Also Like

0 Orang Komen

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.