Cerita 16 Ramadhan.

Salam semua...

Waktu Lin tulis entry ni, hujan lebat membasahi bumi Johor, time nak amik anak sekolah, time ni le hujan turun, habis basah kuyup di buatnya, jgn demam dah le...
Smlm plk cuaca punya la panas, sampaikn Lin lepak ketidoran ptg smlm hgga ke jam 4pm, adeii mmg malas betul smlm, itu pun bngun mamai je nak pi dapo masak, huhuhuhu...
Masak simple aje, lauk kari ikan smlmnya ada lg, lagi lama lagi sedap, so Lin goreng ayam, masak sayur bayam sup, goreng telur, dan bt sambal bg naik selera sikit berbuka, tp tekak Lin smlm rasa mcm nak makan sup tomyam, so dlm pkl 7pm Lin keluar pi order sup tomyam, ala kedai sebelah uma jek, dekat senang je last minit order..hehehehe
*As(My Nurkasih), entry kuih sagu, segan nak post, mcm x menjadi jek, tp tgk le, nanti free Lin postkan juga, nasib rasa nya sedap...:) tq 4 the resepi...


*Sup Tomyam hangat, smlm sedap plk tomyam dia, sampai abs licin Lin hirup kuahnya smlm..:) sebungkus 2 org makan rm5..


*Ha ni nak bebel jap, rasa mcm kurus, ye la cuma makan waktu berbuka je, sahur skrg dh x makan, setakat minum air panas aje, tapiiiiiiiiiiiiii nape rasa pakai jam mcm ketat je ek? alaaaaaaaaaaa jgn la naik badan oiiiiiiii, kang baju raya aku x muat plk nak pakai..huwaaaaaaaaaaaa..
*Jap2..haaa Lin tau nak buat apa..lalalallala "OFF makan berbuka, kita makan oat aje nak?"kekekekekek




P/S: Baju raya fitting ikut baju lama, buatnya x muat? aduhhh dah jd mcm sarung nangka kang...kekekekeke
*harap2 baju awak muat la ni yek..:)


With Love

No comments

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..