Beraya di Sweet Ummi Bakery

9/21/2010 04:06:00 PM

Salam semua..

Kuang3x..kan dah kata, selagi Syawal selagi tu le raya, miahahahahaha so cite raya lagik..:p
Smlm Lin, Midah, Yatie dan Anna pergi beraya ke rumah Eyna, kira jiran pun ye, sbb rumah dekat, tok guru pun yek sbb dh 2x belajar masak dgn dia, kawan pun ye sbb hari2 jumpa dia kat sekolah menyembang pasal anak, hehehe rumah Eyna tak jauh mana, tp klu jln kaki, semput jugak, dlm pkl 4pm lebih sikit kitaorg sampai, Lin dh bgtau awal2 dgn Eyna nak pergi beraya uma dia, ye la kot2 dia ada kelas ke, keluar ke, kang xde owang kes naya je pakai cantik2..kekekekeke
Pucuk di cipta ulam mendatang plk, lama dah nk makan nasi dagang Eyna, tup2 dpt plk smlm makan, bt susah2 aje Eyna ni, nape takde btkan muffin dgn roti..muahahahahahaha


*Biasa le pegi rumah owang, belek sana, telek sini, dah takde kerja lain, hehehehe cantikkan, tu bukan real punya weii, itu faux deco, klu pencuri makan bagus, biaq tercekik tekak..hahahahaha
Ada kelas belajar tu, klu nak tanya le Eyna..heheheh :)


*Makan time...sila2 mmg sedap boleh sampai 2x tambah tp segan silu yg amat sangat..ha ha ha ha..tau malu ke aku? miahahahaha


*Menu air tangan dr Eyna..Nasi Dagang, walupun x cukup lengkap, tp rasa kedagangannya..hehehehe


*Mak cik saya belum dapat...kekekekeke tuan tanah sibuk hulur duit raya, anak saya 3 mak cik uii...hehehehehe
Terima kasih la Eyna sudi melayan kitaorg yg gamat  riuh ni..hehehe thn depan raya bt Nasi Daging plk yek..hehehehehe




P/S: Lin prnh gi Trengganu nk mkn Nasi Dagang, tp tekak tak boleh terima, x tahu kenapa, cium je baunya terus tolak tepi, padahal sana le femes nasi dagang nie..huhuhuhu


With Love

You Might Also Like

18 Orang Komen

  1. sampul duit raya tu, bkn sponsor TNB ke?

    ReplyDelete
  2. Cha: eee mata dia...semua nya nmpk..hahahahaha

    ReplyDelete
  3. diazepam dog safe place buy diazepam - what's difference valium diazepam

    ReplyDelete
  4. diazepam for dogs buy diazepam from canada - diazepam online kaufen rezeptfrei

    ReplyDelete
  5. alprazolam without prescription 2mg klonopin 2mg xanax - xanax online to australia

    ReplyDelete
  6. valium 10mg valium online overnight - what is valium effects

    ReplyDelete
  7. generic valium valium cost walmart - valium pill 2683

    ReplyDelete
  8. cheap lorazepam high effects of ativan - buy ativan no rx

    ReplyDelete
  9. buy diazepam online diazepam nursing - diazepam 10mg buy cheap

    ReplyDelete
  10. ativan for anxiety ativan 773 - ativan duration

    ReplyDelete
  11. generic ativan ativan vs xanax potency - ativan side effects liver

    ReplyDelete
  12. ambien sale known side effects ambien - ambien side effects joint pain

    ReplyDelete
  13. ambien zolpidem where to purchase ambien - 2 ambien 10mg

    ReplyDelete
  14. generic soma carisoprodol information - buy somatropin australia

    ReplyDelete
  15. ambien order online no prescription ambien withdrawal bad dreams - ambien sold online

    ReplyDelete
  16. buy valium online buy valium with mastercard - buy valium online new zealand

    ReplyDelete
  17. ambien online purchase ambien cr generic canada - generic ambien 12.5 mg

    ReplyDelete
  18. generic valium names medication - prince valium 2002 - ways take valium pills

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.