Contest-Cuba nasib peraduan Kak Ina KL.

Salam semua...

Hehehe buat pertaman kalinya Lin nk cuba nasib peraduan secara online sejak berblog nie.
Ntah le, cmne leh nak join plk kali ni, ni semua gara2 tgk dn baca entry si Beep Beep tue, tak pasal2 muka aku glamer dgn eskrim potong CMG tue..hahahahaha
Mula2 pening jgk Kak ina oii nak cr gambo nie, nsb baik tgh rancak beraya dgn Geng Setaman Lin ni, so belek2 punya belek gambo, ada le gambo curik tgh makan ni waktu beraya, hahahah jd le..gambo terbaru lg ni..so Kak Ina, jgn lupa yek bg markah penuh..hahahaha

Sebenarnya Lin tak le brp kenal sangat Kak Ina nie, dan x prnh lagi berjumpa dgn dia, cuma selalu bc dan lihat kat blog kak Ina dan geng masakan seangkatannya jek, mana2 pi mesti ada kak Ina nie, tp sejak berFB le Lin mula kenal rapat sikit, sikit le, komen sana, komen sini, ckp terus direct, hehehhe
Glamour ko kak Ina nie, di sebabkan rating hit blog dia dh mencecah 400,000 le dia bt contest nie, blog aku?? ciput je, 100,000 ribu pun x masuk lagi tu..hehehehe
So skrg ni Lin nak cuba nsb untuk Contest-Gambar KenanganOpen House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka)  Kak Ina KL nie.. :) harap2 mana le tau kot2 menang kan..sapa yg tau..hehehehe
Conttest Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka) adalah anjuran bersama eyriqazz dan beautifulnara



*Gila babas aku nk mikir dialog apa, balik2 bukak idea, Cik Mat Gebu kita jugak yg kena, ye la dialog tgh makan, mesti le dok teringat kat CMG jek..hahahahaha..
Amponn Mat, sikit byk glamer plk ko yek..meletopppsss aku dgn eskrem potong ko..hahahahahaha



P/S: Lepas ni kowang tggu entry beRAYA je yg keluar..hahahahaha lalalala


With Love

8 comments:

  1. salam linn..wah terharunya sebab sudi join contest akak..

    kena masukkan ayat ni kat bawah N3 sebab setakat ni mereka berdua sponsor RM..linn cuma tambah ayat
    Conttest Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka) adalah anjuran bersama eyriqazz dan beautifulnara

    copy and paste ajer..terima kasih sekali lagi....

    ReplyDelete
  2. owh, sponsor by GTO rupanya. sakan la sisLin. kalau kita nak datang rumah bukan time raya boleh tak?

    ReplyDelete
  3. Kak Ina: Wasalam Kak, cuba nsb je nie kak, kot2 leh menang..hehehe

    Oo ok, Lin dh C&P dh tuh...maklum le bru 1st time masuk peraduan, jd serba x lengkap..hehehe :)
    sama2 Kak..

    ReplyDelete
  4. Cha: bolehhh, tak raya pun leh dtg, mai le, pintu sentiasa terbuka Cha.. :)

    ReplyDelete
  5. Salam,
    tahniah ya..dah tengok keputusan di blog Kak InaKL?

    nnti sila tinggalkan nama penuh, alamat dan no hp di blog akak (http://www.nurazzah8.blogspot.com) supaya senang akak nak pos hadiah.
    oh ya, boleh tahu tinggal di mana? kalau dekat tak payah pos, boleh ambil sendiri aje kan...

    anyway..tahniah sekali lagi

    ReplyDelete
  6. Kak Azah: wasalam kak..terima kasih...saya dh tgk dah smlm..
    okey kak, saya bru baca ni komen akak, ni tgh nk terjah blog akak, nnti saya tggl detail yg akak perlukan yek..

    btw saya tggal kat JB..

    ReplyDelete
  7. salam lin..
    tahniah u pemenang ke 4 contest ni. niway, tlg bg address kat emel sy eh z.muhaimin@gmail.com
    nanti sy poskan hadiah yg sy sponsor.

    thanks....

    www.rahzbakers.com

    ReplyDelete
  8. Rahz: Salam..TQVM ye, mmg tak sangka juga boleh menang,hehe anyway Sis dah hantar detail tu kat email yg di beri, nnti Rahz check ok..:) terima kasih skli lg sebagai penaja..:)

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..