Malaysia-Singapura beraya bersama.

Salam semua..

Weiii jgn dok kata aku eh, amboii sedapnya dok ngata blog aku ni cite raya tak habis, eh suka le, aku yg nk sakan raya, nape? ko jelesssssssssss ker? hahahahahaa
Berapa kali mau cakap, slgi Syawal selagi tu le beraya kita kan...
Kali ni Lin beraya bersama geng family mama Moralle & Nad, plan nk raya bersama ni dh berapa hr rancang akhirnya kesampaian juga mereka sampai ke rumah Lin, cuma sian derang nk sggh ke rumah Cik Mat Gebu je tak dpt, sbb CMG kita di kunjungi tetamu2 VIP dia..miahahahaha..:p
Mama Moralle sampai ke rumah Lin pagi dlm jam 11am juga gitu, Nad naik tumpang dgn mama Moralle, so di sebabkan msh still mood breakfast gitu,  Lin masakkn menu spageti aje, simple and easy tp ntah sedap ke x agknya..hehehe 
Dr rumah Lin mereka semua ke rumah Kasawari tp maaf ye Lin x dpt ikut serta sbb waktu tu ada 2 openhouse nak pi, jdnya Mama Moralle sefamily juga Nad aje yg ke rumah Kasawari, nsb jugak petunjuk arah jalan Lin tu derang dpt juga cari dan sampai.
Malam tu kitaorg plan nk ke rumah kandryx, Lin col bgtau dia, terus Kandryx kata ok, so Lin bgtau mama Moralle juga Kasawari nnti malam tggu aje di Shell Giant Plentong, sbbnya rumah Kandryx kat Tman Johor jaya je tuh, Lin dr rumah tggu hubby balik bru terus ke sana, jln jem, Kasawari dn mama Moralle dr Pasir Gudang beraya, pun sama jln jem jugak..huhuhuhu


*U look so sweet la mama, nanti tggu Lin dtg beraya ke Singapura plk yek...


*Kakak dan adik,huhuhu aku dah tua rasanya bila Nad salam cium tangan..hihihihihi


*Lihat tu, suasana raya terasa bila berbaju melayu dan berbaju kurung.. :) encemm gitu..


*Siapa kata owang bujang tak pandai bt keje? tgk tu rajinnya la Kandryx, ada sapa2 nk jdkan menantu? hehehehehe


*Mama Moralle, Lin, Kandryx & Nad...kitaorg dh x sabar mau ke BATAM weiii..!!


*Lupa je nak tanya Kandryx nie 1 soklan..U pakai botox ka? ermmm muka dia lebih gebu's dr aku nie..huhuhuhu
Terima kasih la pada mama Moralle & Family juga Nad yg sudi dtg beraya ke rumah Lin, nnti Lin dtg beraya ye selagi ada raya, hehehehe
Dan terima kasih juga bt Kandryx, walaupun last minit tp tetap layan dgn layanan yg klasss gitu...penuh cawan 1 meja..hehehehehe 




P/S: Mama Moralle, jgn lupa oke temujanji kita ke Batam tue, nnti Lin roger dgn kandryx tu lg sekali.. :)


With Love

2 comments:

  1. Amponn dan maaf pada linn dan semua, alahh jgn kata VIP..mencikk lahh tu macam, semua sama, mat gebu layan sedara sendiri dan blogger dalam mode sama rata...tak de letak baking powder okeyy...ko bila2 nak serang dgn awek2 singapore tu, bagi tau eks..

    ReplyDelete
  2. Mat Gebu: hehehe aku saje je usik2 Ben tu..keke
    okay Mat, nnti bila free x kira raya apa, aku bwk mereka ok..
    deepavali boleh ka?..hahahahah

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..