Wednesday, September 22, 2010

Marhaban @ beRAYA.

Salam semua...

Marhaban Ya marhaban..ye tiap2 thn Kumpulan Al-Wasilah Tmn Bukit Indah nie, akan adakan Marhaban rumah ke rumah setiap ahli, so time ni le rasa meriah dan RAYAnya, baik yg kecik yg tua yg muda semua berkumpul, tak kira pengkat atau darjat semua sama, selawat ke atas nabi dan nyanyian lagu raya utk tuan rumah sudah memadai utk memeriahkan suasana...
Tp jarang jugak dan tak semua tmpt ada bt sebegini rupa, kan? lama2 nnti hilang komuniti hidup bermasyarakat, time ni la kita nak kenal mengenali antara satu sama lain, nanti owang kata duduk di bawah tempurung plk..betul x? hehehe :) sendiri mau ingat le.. :p
Dr Ahad malam hgga Khamis malam, kumpulan kita bermarhaban, so mmg packed le jadual sikit, anak Lin,Amat pun Lin cutikan dr tuisyen semata2 nak bawak dia ikut sama bermarhaban, biaq dia tau dan rasa suasana beraya sambil berselawat, dpt gak pahala tue.. :) klu tak nanti anak2 tak tahu.. :)


*Mcm biasa le, sambil posing maut..hehehehe Anna, Midah, Yatie, Juhara dan Aku..mlm tu tema black & white.. :)


*Alhamdulilah, tiap2 mlm ramai yg mmenuhi ruang rumah..rezki tuan rumah.. :)


*Tema baju hijao plk, posing lagi..hehehehehe jgn mare haaaa.. :p


*Syukur..anak2 pun dpt jugak merasai nikmat berselawat..aminnn..
Tiap2 mlm 4 buah rumah..tp mkn rumah yg last skli, adeiii kowang bygkan lah mkn time2 dh jejak ke 10mlm..mau x naik lemak babat semua..huwaaaaa..
Diet? bulan depan aje ler..muahahahahahahaha




P/S: Ni nak siap2 nak pi beRAYA Geng Setaman plk..tadaaaa umpa nanti oke.. :)


With Love

2 comments:

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..