Mood beRAYA lagi.

9/21/2010 11:39:00 AM

Salam semua..

Raya raya dan raya lagi..hehehe jgn jemu beraya sbb RAYA le mengeratkan tali silaturrahim antara kita, ye la klu x raya, kowang mesti x pegi uma jiran kan..hahahahahha
Ahad malam kelmarin, sepatutnya Lin pi marhaban, mmg dh siap2 cantik punya, skli en hubby ajak beraya ke rumah jiran depan rumah, ye la, uma jauh2 dah sampai, ni uma depan mata, dok tangguh tak pegi lagi..hehehe kang dr malam Isnin-Khamis Lin dh mula marhaban, lagi le tak beraya nnti...hehehehe
So Lin ke rumah Fiza dulu, tak berapa jauh le jarak uma dia, jalan kaki jek, mereka ni bekerja, so klu nak gi kena la malam2 bru boleh beraya, anak Fiza tu Lin yg bawak pegi dn hntr balik sekolah, so mmg kenal rapat le dgn maknya tue, mmg ramah dn baik hati mak cik tu, suka borak dgn dia, mcm2 cite dia cite, dlm borak2 tu Lin try col Intan, kot2 dia ada rumah so Lin nk pi beraya skli, bila Intan kata oke je, balik dr uma Fiza tu, Lin terus jalan kaki juga beraya uma dia skli, tp hubby Intan xde kerja shift malam, jdnya tak lama la Lin borak, rasa kekok jugak la hubby Lin bila tuan rumah lelaki xde nak borak..hehehehe nsb hubby oke jek. :)
So selesai beraya apalagi  xreti2 nak balik ke? hehehehe ..esok beraya lagi dan lagi..lalalalalalala


*Tgk tu posing maut dr anak bujang Lin,Amat..hehehe rambut baru gunting sempena come back to scholl..heheheheeh


*Tu mak Fiza, mmg ramah tamah mulutnya, boleh join sekaki borak dgn Lin, sama2 riuh..hehehehehe


*Lamakan x nampak Intan berblogging, mmg dia dah stop menulis, sampaikan blog dia dh kena hacked dgn blogspot, dia sibuk urus rumahtagga dan bissness dia, hehehe plk tu tgh mabuk pembawa budak dh masuk 4bln..lepak aje le Intan tue..heheheh :)
Takpe Intan, mgkin malas2 tu kot2 dpt anak pompuan plk kan..mana tau..rezki.Aminnnn



P/S: Raya takkan abs2 selagi ada je jemputan openhouse sana sini, tambah plk dah mula marhaban, 1 mlm 4-5 buah rumah..adeii mau x ilang sore nk selawat..huhuhuhuhu


With Love

You Might Also Like

0 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com