29 Syawal..berakhirnya Raya.

10/07/2010 12:00:00 AM

Salam semua...

Huhuhu baru ku sedar diam tak diam, tp mmg tak duduk diam, rupanya hrni dh 29 Syawal lor..
Ingtkan hrni 29 Syawal so lusa 30 Syawal, rupanya takde 30 Syawal ler, so hrni le berakhirnya hari raya untuk semua, phewww sekejapnya masa berlalu kan, dah abs 29 hari beraya, sakan no thn ni, lagi2 Lin, thn ni mmg meriah beraya, konvoi Geng setaman, dgn marhabannya tiap2 malam, jd mmg terasa le beraya tuh..
Tp bg yg belum sakan beraya tuh, jgn takut, kowang tggu je le jemputan majlis openhouse nnti, walaupun dh abs raya tp tetap ada lgi yg bt openhouse raya tu..tgk le nanti..
Lin plk dh penuh dgn jemputan kahwin sana sini, maklum le dh dekat musim tengkujuh nie, mula le masuk musim mengawan plk..hahahaha kan ke sejuk..:p

Dengan ini Lin memohon maaf skli lagi andai tersalah silap kata, bahasa, perbuatan dan kelakuan yg tidak di senangi kawan2 semua, juga ampun dan maaf jika thn ni ada rumah kawan2 yg x sempat Lin kunjungi pada raya thn ni, kebizian dan kesibukkan xtvt marhaban membuatkan masa sungguh terhad, takpe klu takde raya pun leh dtg kan? sama juga rumah Lin, sapa2 mau dtg, mai le, tak payah tggu raya, dtg aje jika sudi..:)
Okay jumpa lagi jika di panjangkan umur menemui Syawal pada 2011 nnti yek :)





P/S: Lepas ni byk lagi raya..Deepavali ada, Raya Haji ada, Krismas ada, kowang dtg je le klu mau yek...


With Love

You Might Also Like

8 Orang Komen

  1. salam..raya tahun nie saya jalan sakan ( memandu yg sebetulnya ).. start daripada Perak ke Johor...pastu membawak ke KL.. ziarah rakan blogger yg tak dapat cuti raya... kesian kat dia..

    ReplyDelete
  2. Spy Aman: wah2 sakannya beraya..atas jln raya, bru betul raya tu..hehehehe

    ReplyDelete
  3. Yanie: alahaiii cantik ke? biasa2 aje je, anugerah tuhan..dh tua dah yanie uiii..huhuhu

    ReplyDelete
  4. tak cukup atas jalan...beraya lagi sampai ke Angkasa... Angkasapuri tu...mengintai si BelalangDewa...org lain semua cuti raya..dia jugak yg rajin pegi jaga Angkasapuri..

    ReplyDelete
  5. SpyKubis: haha tau xpe, si BD tu pekerja contoh, klu dia xde abs le tiada penyeri di Angkasapuri..hehehehe
    Pstt spy dia tu elok2..keje ke mengular..kekekeke

    ReplyDelete
  6. setakat yg aku tgk... byk mengUlar sawa drpd buat keja... haaa...haa.. tau kat dia..mampos aku kena patuk

    ReplyDelete
  7. SpyKubis: hahaha amboii iye ka? ptut le si BD dok sakan kat FB tu yek komen2, kejenya mengular jek...hahaha ni kes baling telur ni klu BD tau hang jd spy.,.muahahahaha

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.