Sunday, October 17, 2010

Simply Siti...Sesuai ke?

Salam semua..

Ada sapa-sapa yang dah mencuba? atau tengah mencuba? ermmm okey ke? elok ke? sesuai ke?
Banyak dah Lin try search dan surf kesesuaiannya dgn kulit muka kita ni, tp banyak juga respon kata yg bagus..bukan apa, jangan sebab nama 'Siti' tu kowang ingat pakai je terus cantik lawa mcm Siti oii..dia tu dah mmg cantik ye jgk, lagi satu mungkin dah bertahun2 guna barang kulit yg bagus so kulit muka jd berseri la, tak semestinya nama barangannya Siti tp dia guna semua barang tu jugak..betuk tak?..
Kawan Lin ada sorg pakai barangan Simply Siti ni, Wana, nampak mcm ada perubahan kat muka dia, tp tu muka dia, muka kita? belum tentu sesuai, Lin ni takut nak cuba2 barangan muka ni sembarangan, kang naik jerawat dn jeragat haaa sapa yg susah? ahkakkkkk jugakkk..
Bak kata owang tak cuba mana nak tau kan? hehehehe nanti la, Lin rasa mcm nak cuba gak nanti, tp buat masa ni nak habiskan dulu barangan muka yg Lin guna skrg, pastu bru dok fikir nak tkr yg mana, sbbnya dah masuk umur dekat 34thn ni, nak pakai barangan yg kekal khas utk kulit muka, so pastu tak payah tukar2 lagi sbb umur klu dah mencecah 35thn sok, dah kira kulit muka matang, salah pilih, kedut kecut kulit muka bila dah tua nanti..hehehehe


*Ni set barangan pencuci dan penjagaan kulit muka, set siang dan malam..harga? belum survey lagi..hehehe


*Yg ni plk set kosmetik barangan asa jek, klu betul2 nak set lengkap, ada jugak..harga? ikut barangan yg kita beli la, lagi lengkap lagi la mahal kan..ha ha ha...


*Produk yg sekarang Lin gunakan, Set Collagen Series Sendayu Tinggi, buat masa ni okey sesuai rasa mcm nak kekalkan terus, mmg malas betul nak tukar2 ni kan, rasa dah sesuai pakai aje la nanti.. :)




P/S: Bukan nak jd lawa cantik tp untuk kesihatan kulit, kalau takde pakai apa2 penjagaan tp rajin nak menjaga muka, takpe jugak, kalau takde jaga? ada kang belum masuk 50thn, kedut muka dah nampak seribu..heheheh


With Love

6 comments:

  1. hohoh lgipun kalau tka2 powng xelok gak kan..

    ps: lelaki pkai ok x?
    huahua

    ReplyDelete
  2. slalu guna cleasing lotion dgn simple 5 cream dgn Simply Perfect 2 Way Cake.
    an beli satu set dh lin. abis bratus2 jgk. sbb beli skali gus. cuma x beli Simply Feminine Blush

    ReplyDelete
  3. Fakhrur: ye betul tuh...tkr2 pun susah nnti,cmne nk tau elok ke x kan..hehe
    lelaki pun boleh la..tp lelaki senang jek, simple tak payah nk beli sampai 1 set,juz pencuci dn krim muka saje.. :)

    ReplyDelete
  4. Ann: oo an dh pakai yek, elok ke ann? ok x? lin mcm nk guna tp dok survey2 lg, sbb katanya harga mahal kan..tp mahal klu bagus xpe..x rugi pun.. :)

    ReplyDelete
  5. jgn tukar2 kak..nti muka naik jerawat.kulit akk dh lawa tu

    ReplyDelete
  6. Tihara: huhuhu tu la ingt x nak tkr Tiha,lgpun survey tgk harga mahal.. :(

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com