Alhamdulilah selesai semuanya.

11/09/2010 11:00:00 AM

Salam semua..

Alhamdulilah syukur kepada yang Esa, akhirnya majlis selesai juga tanpa sebarang kesulitan. 
Selamat bertunang buat adik Lin, Marlia@Julie@Lyea dengan pasangannya Zaidi@Wak Dolne, semuga ikatan yang terjalin akan berpanjangan dan berkekalan hingga ke jinjang pelamin dunia akhirat.


*Kek order dari AzieRizal Bakerry's, moist kek kegemaran adik Lin, semua suka dengan kek tu, Lin tengah diet jadi tak makan banyak le, cuma rasa-rasa di hujung jari aje....huhuhuhu


*Selesai majlis, semua tetamu di jamu dengan hidangan ringkas, Mak Lin dan adik-adik gotong royong memasak roti jala bersama kari ayam, soto ayam juga kuih muih dari jiran tetangga dan buah-buahan pemanis mulut.
*Pihak lelaki beransur balik bersama dulang hantaran yang berbalas 7 semuanya dari pihak perempuan. Terima kasih buat semua.


*Kami pun apalagi, sementara menunggu Dilla bersiap-siap nak pulang ke KL, Kami pun posing sana sini bagai nak giler, ermm macam tak biasa pulakkan..hehehehe
Terima kasih juga buat semua kawan-kawan Lin yang jauh dan dekat yang sudi hadir bersama-sama memeriahkan majlis.


*Hahaha aksi sengal melepas kerinduan bersama...hahaha
Ini aksi beraNI atau beraHI nie..jawab jawab!...hehehehe




P/S: Apa yang penting?? K.E.R.J.A.S.A.M.A.. *.*


With Love

You Might Also Like

6 Orang Komen

  1. tetiba ako ghase cam nGeri plak tgk aksi beraHI & beraNi ko tu.. muhahahaa.........

    *tolong! tolong!*

    ReplyDelete
  2. Ret: Ko rase ngeri ke rasa geli..hahahaha

    mai le,nnti 20hb kita bt aksi lebih berahi...hehehehehe

    ReplyDelete
  3. Shai: LOVE tu bt malu aje..hahaha
    LOVE x jd tp muntut tertonggek..kakakakah

    ReplyDelete
  4. weiii psstt takkan nak berahi dengan ko.... terus hilang keberahian ako muhaahhaha.....

    ReplyDelete
  5. Retna: kakah mula2 dgn aku dulu,test kegeliannya tu..agak2 kalau kebal geli bru ko berahi dgn Shai tu..hahahahahaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.