Bila 'Roti Bercakap'...

11/01/2010 06:24:00 PM

Salam semua...

Haa baik-baik bila kowang dengar je roti bercakap tu, ermm memang tak lama le tuh..hahahahaha
Mana ada roti bercakap? mulut tak berenti bercakap ada le, tapi kalau 'bai' roti tu bercakap ada le..hahahaha
Apa? gebu? comel? sedap? ye ye memang sedap, lembut, lazat dan rasanya umphhh memang sedap, apalagi kalau main tunjuk-tunjuk je kat kedai, ermm memang sedap..hahahahahaha
Arghh tak kuasa nak membuatnya, dah takde mood dan dah tak larat nak membaking dan mengroti, so tempat biasa le kalau Lin nak beli roti kat Jusco tu mesti singgah ke 'Bread talk' haa betul la kan, 'roti bercakap' ? kannn..hahahaha


*Feberet Lin yang ni namanya 'Custard bread' ermm memang lembut sangat-sangat, sedap, enak, lazat dan marbelessss...seketul rm3 sahaja...


*Best..memang sedap dalamnya ada custard, Lin suka beli yang nie, kalau beli mesti 3 ketul, ok le kan, untuk owang yang diet macam Lin ni kan, tak makan nasi jadi kita ganti dengan roti, jangan tak makan owang kata.. :)
Kowang pi le cuba, pasti suka..*.*


*Erkk..yang ni kalau cari kat Bread talk memang ada yek...tapi pelik je, nak panggil roti apa ni yek?...huhuhuhu
Aku rasa siapa yang makan roti ni, takut bisu je terus..hahahahaha





P/S: Kalau rajin sangat, kowang buat je la sendiri, jadi tak payah komen-komen yang menyakitkan hati aku..ikut suka le aku nak beli ke nak buat ke, duit aku! ishh susah betul kan ada owang macam ni..tension gua sehhh!!!!


With Love

You Might Also Like

14 Orang Komen

  1. roti sedap kalau dicicah kari.. minum kopi or tea... nyum.. nyum...

    ReplyDelete
  2. Zul: memang le marbeless..sedap lagi plk klu musim hujan kan...huhuhu

    ReplyDelete
  3. aiyoooo kenapa ako berpikiran negatif ek bila terpandang gmbr roti yg akhir tu??? adheh ni klu si mat masuk konpom ako kena lagi nih... iskkkk baek ako caboott dulu muahahahaa...... :-D

    ReplyDelete
  4. Retna: eee ko mmg otak kuning sejak2 akhir ni ek..hahahaha
    apa yg ko dok fikir nih ek? apakah sama apa yg aku fikir? hahahahahaha

    Mat..ko pun sama ke apa yg aku & Ret fikir?..muahahahah

    ReplyDelete
  5. Waaaa..kena bikin pantun nihh..roti no 3..retna..ko jangan tengok lama2..dosa...dosa..aku tak pe..haha

    ReplyDelete
  6. Mat: roti no3? ermm apa yg pelik kat mata retna tu? biasa2 je pada aku...hahahahaha

    ReplyDelete
  7. MAU TAKNYAA..CUMA TGK BETUL2...RETNA AMBOIHHH, DIA TAU2 JEE, SEGAN SEHHH GUAA!!...HAHAHA

    ReplyDelete
  8. Mat: hahaha tau xpe...ishhh mmg rasanya dh sampai seru Retna ni kena kwin ye mat..
    ko still single kan mat..hahahahahaha

    ReplyDelete
  9. Mat: muahahaha...single dgn single..ngam le tuh..hahahaha

    Ko bt apa hah? dok diam terselit jek..td ada balas2 pantun kat wall mama tu..hahahaha ko tak tersedak2 ke derang sebut2 nama ko?..hahahahaha
    gelak aku membacanya...

    ReplyDelete
  10. laa.. roti tunjuk2 jer lin, ingatkan lin buat, baru jer nak order 2 ketul :)

    ReplyDelete
  11. L.Nor: heheheh skrg ni tgh xde mood mau membaking kak..ntah le sawan tgh ilang..

    tggu nanti ada mood lin baking balik yek.. :)

    ReplyDelete
  12. ako dah agak mat musti kutuk2 ako punya tu.. cissssss!!

    Ala kowang ni, otak kuning2 jer... x semestinya kena kawen pungg muahaahaha................

    adehhhh nyampaaahssss ;-D

    ReplyDelete
  13. Retna: hahahaha tau xpe..eh tp klu dh otak kuning ada kesimpang ke arah situ kan..kena jgk kawin tu..tkt mudarat..hahahahahahha

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.