Bohsannyaa la AKU..

11/26/2010 12:02:00 PM

Salam semua...

Semalam cuaca sejuk, satu hari hujan kan? tempat kowang hujan tak? dari tengah hari bawak ke malam hujan, tido nyenyak aje malam tadi..hehehe
Tapi yang bestnya Lin nampak dan perhatikan ialah gelagat si kucing Lin POLO..hehehe. Tiap kali bila hujan turun mulalah dia gelisah dan tak tentu arah, ke hulu ke hilir dia, dari depan ke belakang, hehehe. Yelah bila hujan-hujan macam tu dia tak dapat nak keluar, jadi dok terintai-intai terngendap-ngendap je lah..hahahaha..


*Haa tu kowang tengok tu, asyik duk terintai-intai aje dia, dari pagi ke petang hingga ke malam asyik je la intip kat tingkap tu..sian dia...


*Petang pun sama, masih juga duduk menjengah ke luar, agaknya dalam hati dia berkata.'Bila le nak berhenti hujan ni, aku nak pi ngurat-ngurat dating pun susah ni'..hehehehehe


*lama kelamaan Lin nampak si POLo tidur menunggu hujan berhenti..hehehe
'Baik aku tidur aje lah, lagi best.!'...hahahahaha



P/S: Bukan binatang aje, manusia pun kalau hari hujan duduk termenung depan tingkap, satu kerja luar tak boleh buat, tapi tetap bersyukur dengan rahmat MU Ya Tuhan..:)

With Love

6 Comments

  1. alahaii..tomeinyerrr kucing tu..

    ReplyDelete
  2. Cik Moon: Hehehe itu dlm gambo..klu Cik Moon tgk live lagi gerammmmm..hehehe

    ada bela kucing jgk kan?

    ReplyDelete
  3. kucing ni ade bakanye tak.. kalau ade roger2 yer.. geram pulak tengok.. boleh posing kat tingkap pulak die...

    ReplyDelete
  4. SM Banjamin: Ooo ada..nape nak beli ke? nanti sis tanyakan dgn kawan klu betul2 berminat..sbb sayang nak bg mcmtu je klu owang x jaga..:)

    ReplyDelete
  5. hmm.. ok2... kalau boleh dari kecik le.. lepas habis menyusu badan... kang mati lak tak menyusu..

    ReplyDelete
  6. SMBanjamin: Ok2..nanti Lin bgtau kawan oke..mmg cntik dan gebu baka dia..agak2 berani nak beli harga berapa? dulu Lin beli pun dlm rm3-400 tau..jenis parsi siam..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com