Congratulations.!Happy Engagement..

11/06/2010 08:54:00 AM

Salam semua...

Harini 6hb Nov 2010..Hari Sabtu, ada apa harini? bagi Lin takde apa-apa tapi bagi si dia, harini adalah hari gembira untuk dia, cuma buat masa sekarang ni masih tidak boleh nak kata dan nak komen apa, kena tunggu masa dan ketikanya berlangsungnya majlis, moga-moga semuanya berjalan lancar..Aminnn


*Semalam di kejutkan dengan kedatangan Retna, Dilla juga adik ipar Retna, Shai pun mungkin dah ada kat Jb tapi ntah le tu kemana, Kasawari dan Linda pun ada sama, mula-mula katanya Retna tak jadi datang, tup-tup lastminit plan, Dilla pula mau ke Jb, so sekali jalan aje la..yang penting, bukan untuk si dia saje yang gembira harini, aku juga tersangat gembira dengan kehadiran kowang semua..lama kan kita tak duduk lepak-lepak..huhuhuhu..
Apa-apa pun tunggu aje cerita dan berita selanjutnya ye :) Wasalam..



P/S: "Selamat Bertunang buat adik Lin, Marlia"


With Love

You Might Also Like

6 Orang Komen

  1. tumpang seronok.. tahniah... kirim salam semua ye...

    ReplyDelete
  2. Zulkifli: memang seronok..:) tq Zul...:)

    ReplyDelete
  3. sape yang bertunang 2?
    bestnyer...=)


    btw..
    do folow me yeah!

    http://owlkieranaa.blogspot.com/

    tq~

    ReplyDelete
  4. Ctiey: Adik Sis yg bertunang,Julie..adik yg bongsu..

    Thankx Ctiey..:)

    ReplyDelete
  5. Retna: Thankx Ret sama2 memeriahkan majlis..

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.