Hello Kitty wish.

11/01/2010 09:48:00 PM

Salam semua...

Hurmm apa la kena mengena entri malam ni ye dengan Hello Kitty ni? ada tak yang dapat meneka? ye ye esok mungkin sesuatu akan berlaku pada si 'dia'..tapi bukanlah esok semuanya akan 'dia' dapat seperti yang di bawah ini, iyeee dia memang suka dengan katun Hello Kitty ni, pantang nampak logo ke apa ke yang ada gambar Hello Kitty mesti dia merayu-rayu nakkannya..huhuhu
Tapi aku sekadar gelakkannya saja, sebab tak sesuai dengan usianya..huhuhuhu
Jadi sebelum menjelangnya esok, aku nak cuba bayangkan apa yang mungkin dia impikan dan angankan kalau dapat hidup bersama hello Kitty...heheheheh


*Semestinya dia nak rumah sebesar ni yang di hiasi dengan Hello Kitty..:) pinky la sangat..!


*Dah ada rumah mesti dia nakkan tempat tidur seindah macam ni, di penuhi dengan Hello Kitty juga..ermmm


*Yang ni sudah kemestian, rasanya mungkin kalau satu hari nanti dia ada lesen, dan di beri peluang untuk memilih keretanya sendiri, agaknya kereta ni kot dia nak?..ermmm


*Tak dapat di pisahkan, hari-harinya tanpa tenet, so mesti lah dia nak laptop yang di lihat di belai dan di pegang hari-hari sebegini rupa kan?...huhuhu


*Hello hello..sapa tu, Hello Kitty di sini..hehehehe..mungkin yang ini juga.. :)


*Tapi...oh! tidakkkk..aku tak rela bermenantukan seorang Hello Kiity yang dah ala-ala Hello Kitten je nih...tegap kuat ke nih..di jamin ke? huhuhu tengok je dah tak betul sebab pakai seluar dalam kat luar..huhuhuhu




P/S: Dah dapat teka? ermmm kalau nak tahu, tunggu entri 12 malam ni pulak yek..


With Love

You Might Also Like

9 Orang Komen

  1. ehehhehehe

    entry terbaik.
    agak-agak ayulah..kak mesti belikan satu set baju hello kitty..

    happy birthday kat anak sis kin tu...

    ReplyDelete
  2. Ayu: hehehe...thankx Ayu..lg 2hr ayu pulak..hehe
    Sis bg apa? syhhh rahsia...kekekeke

    ReplyDelete
  3. UiKs!
    agaK-aGaK SiS LaH kaNn...NaNti BaJu kaWeN diA aDa pRiNt HeLLo KiTtY TaK?
    *PeNgSaN*

    ReplyDelete
  4. Kandryx:hahaha kalau kawin baju hello kitty..erkk mmg x agak2 tuh..huhuhu
    mak dia yg pengsannn..!

    ReplyDelete
  5. ahhahaha ako tergelak klu bakal menantu ko sok baju rasmi dia mcm yg akhir tu muahaahahaha *geli weiiiii* haaha

    ReplyDelete
  6. Retna: hahaha aku pun x sanggup weiii..
    boleh tu bt baju pengantin lor..hehehehehe

    ReplyDelete
  7. muahahaha .. hello kitten .. terbaekk nok ..

    ReplyDelete
  8. Sis-Lin: klu dpt lappy cam gitu....ras sayang lk nak guna coz cute sgt!

    ReplyDelete
  9. Azzey: hehe tau xpe..jgn kata dh dpt nk guna..nk dpt nk keluarkan duit pun sayang rasanya..huhuhuhu

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.