Iklan: Cerita 'Kedai Kopi'..

11/08/2010 04:20:00 PM

Salam semua...

"Cerita ini adalah rekaan semata-mata, tiada kena mengena dengan mana-mana pihak atau individu baik yang hidup, yang tiada, yang tengah online di FaceBook, update blog atau tengah tidur."
Ianya hanyalah gurauan semata-mata dan akan gelak hingga ke hidung, telinga, kaki tangan dan mulut...
Mari kita saksikan..! **Sambil melangkah lari laju-laju..hahahaha

Tajuk: TALIfilem YB Bateri AA .


*Sebelum Subuh kami sudah menunggu YB Bateri AA di Pejabatnya Habib untuk ke kawasan Kampung Merisik.


*Setibanya YB Bateri AA, kami di beri makan percuma selama 3jam berturut-turut termasuk minum air 3 kali keluar tandas..


*Setibanya kami di Kampung Merisik, kami di sambut oleh kanak-kanak tangan satu tapi berkaki dua..


*YB Bateri AA membisu dan mendengar usul-usul dari penduduk Kampung Merisik yang mana mereka memerlukan derma untuk membeli kerusi dan meja rumah mereka.


*Sedia maklum, YB Bateri AA memang berhati dermawan dan akan mendermakan cek wang sebanyak rm4k yang akan di tandangani oleh setiausahanya,Shaizhar.
Ketua Wanita Pasti,Puan Kasawati mengucapkan ribuan terima kasih kepada YB Bateri AA dan di susuli dengan ciuman tangan.


*Selesai semua perbincangan dan usulan, jamuan ringan diadakan, di mana Catering makanan di taja oleh Mangkuk Tingkat.Biru & Co.


*Juga persembahan gitar oleh ahli Kumpulan Search iaitu Din, juga peminat no terakhir YB Bateri AA.


*Kami menghantar YB Bateri AA pulang ke pejabatnya dan dengan segeranya YB Bateri AA memakai cermin matanya dan segera mengupdate statusnya di FaceBook..
Siapa-siapa yang belum undi dan pangkah, JANGAN sesekali berbuat demikian..hahahahahaha





P/S: TALIfilem ini di bawakan oleh Geng KAMIE juga dengan kerjasama sepenuhnya oleh Bisikan Hati..
Wakakakakakaka babe..wakakakakakaka bebe..kakkakakakakakakah


With Love

You Might Also Like

15 Orang Komen

  1. wakkakakakkakak.....
    konpom saya TAK UNDI YB AA hahaha :p

    ReplyDelete
  2. YB AA nie calon kawasan mana???

    ReplyDelete
  3. waka kaka.. lawak siot..
    pandai pulak buat jalan cerita..
    hahaha.. terbaik lawak ni! haha gelak pecah perut..

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Retna: kakakah..ko jgn sesekali undi..kang ada Bandar Putra jd PutraJaya..hahahahaha

    ReplyDelete
  6. Retna: kakakah..ko jgn sesekali undi..kang ada Bandar Putra jd PutraJaya..hahahahaha

    ReplyDelete
  7. Shai: Haha YB Bateri AA ni calon kawasan yg di luar kawasan ler..kakakakah

    ReplyDelete
  8. Kasawari: opsss jgn mare eh...
    Itu idea dn jalan cerita secara spontan dr pejabat YB hrtu dh dok fikir..kakakakah...

    sapa2 nak bt contest..boleh le Lin hntr resume nie..hahahah

    ReplyDelete
  9. hahah..weyy pesal mangkuk tengkat leh masuk dalam drama korang..hahaha, YB tu real lahh..lepas ni mintak subsidi tampal jalan boleh tak?...

    ReplyDelete
  10. ako moskel jap,, tang mana bab mangkuk tingkat nya tu matt???? :o

    ReplyDelete
  11. jawapan utk soalan cik retna

    "Selesai semua perbincangan dan usulan, jamuan ringan diadakan, di mana Catering makanan di taja oleh Mangkuk Tingkat.Biru & Co."

    ReplyDelete
  12. Mat: hehehe mgkuk tingkat ada di mana2 saje berada...kekeke

    ko mntk le bt pili air besar Mat oi..hahahaha

    ReplyDelete
  13. Retna: laa kata hanya rekaan so bila cakap tang makan tu, di taja le oleh CMG..hehehehehe

    ReplyDelete
  14. Shai: pandaiiiiii pun..hehehehe

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.