Malam-malam jalan-jalan.

11/10/2010 05:08:00 PM


Salam semua..

Aduh di saat aku menulis entri ni, kepala memang bengong dan hidung berair je, batuk jangan cakap le, memang sampai tekak berdarah luka dah ni..huhuhu
Jadi nak duduk lama-lama kat depan ni nak blog walking pun tak sempat-sempat, tapi Lin teruskan untuk mengupdate sambungan kisah Lin & mereka-mereka itu.


*Selepas selesai majlis adik Lin bertunang haritu, kitaorang semua terus balik rumah, bersihkan diri, mandi dulu sebelum keluar dinner, tapi Lin dengan Ret, siap aje mandi kitaorang ke kedai gunting rambut area depan uma Lin, saja malas nak syampoo rambut, jadi kita cuci di kedai, Ret dia siap gunting rambut..hehehe


*Dalam hujan lebat, kitaorang sepakat makan malam di Malay Village Nusa Bestari, kitaorang kongsi-kongsi sorang rm30, jadi order le dengan sepuas-puasnya, air pula di sponsor oleh Orang Kaya Baru En.Shaizhar..hehehehe


*Lin order makan menu ni, ermm ntah apa ye namanya 'Chinese Beef Kue Tiaw', tapi rasanya...hampehhh...


*Malam tu pula diserikan dengan alunan muzik angklung dari abg misai...hehehe macam-macam lagu dia dendangkan.. :)
Waktu nak bayar tu, tak sangka pula harganya tak sampai dengan duit yang kitaorang kumpulkan, jadi mana baki tu kita share-share aje la.. :) baguskan buat macamtu, sama-sama kerjasama tapi semua dapat rasa. :)


*Selesai makan, kitaorang sepakat pula pegi melalak dan berkaraoke di K-Box Sutera Mall, ada owang sponsor..hehehe :) 
Gambar ni waktu kitaorang tengah menunggu bilik kosong yang kitaorang dah booking..:)


*Masuk jam 11.30pm-1.30am..2jam melalak dah macam orang gila dan sewel rasanya malam tu, tapi malam tu aku feeling menyanyi lagu Lefthanded tu..huhuhu rindu sama mr.hubby..huhuhuhu
Malam terus berlabuh, balik ke rumah masing-masing dah lepak dan penat, Lin dengan Retna juga Shai yang berjaga, tapi sekejap tu semua dah tido, takut nak duduk sorang-sorang last-last Lin pun terus je tido..huhuhuhu





P/S: Kalau malam tu mr.hubby ada mesti lagi seronok.. :((


With Love

4 Comments

  1. dah lama x melepak reramai memalam mcm tu kan...

    ReplyDelete
  2. Retna: Kann..mmg, selalu kita jumpa tp selalu x cukup forum...tggu 20hb nie ye :)

    ReplyDelete
  3. Cik Gallus: Ye ye jom kita gi karaoke..hehe :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com