SAYA SUKA BLOG AWAK LA !

11/26/2010 01:07:00 PM

Salam semua..

Agak ketinggalan entri ni tapi berusaha juga nak buat sebagai tanda penghargaan buat tuan punya blog yang selalu Lin masuk nak baca, ikut syarat cuma 5 jek, kalau dia bagi 10 ke 20 ke, banyak lagi blog yang Lin selalu baca walaupun dalam diam..hehehe buat yang lain-lain 'Saya suka blog awak juag'..:)

Syarat per-1: BUAT SATU ENTRI BARU.

- Siap Boss..

Syarat ke-2: LETAK HEADER DIBAWAH INI TANDA PERKENALAN.


-Ok tak Boss...hehehehe

Syarat ke-3: Tulis tajuk : SAYA SUKA BLOG AWAK LA ! dan linkkan ke entri ini ..

-Sudah Boss..

Syarat ke-4: Sila PILIH 5 BUAH BLOG YANG KORANG SUKA SANGAT MASUK BACA .. PILIH DENGAN BIJAK !

2. Blog Ben Ashaari.
4. Blog An-Wardrobe.

Syarat ke-5: Sila beri penjelasan kenapa korang pilih blog tersebut ..

- Ntah ek, susah nak cakap dengan blog mereka ni, tiap kali buka walaupun hanya di dashboard pasti nak bukak link derang, mungkin sebab hari-hari ada saja cerita/resepi/update yang terbaru..walaupun ada juga yang tak berupdate tapi Lin suka baca..:). Rasa kalau sehari tak baca or bukak, macam tertinggal banyak cerita dan komen, walupun hanya skodeng..hehehehe

Syarat ke-6: Sila tulis , SAYA MENGETAHUI SEGMEN INI DARI BLOG .

- Blog mana lagi..mesti le tuan punya syarat dan yang bertanggungjawab buat ini segmen..Ben Ashaari ler..:p

Syarat ke-7: Sila pergi ke blog yang korang pilih tadi tu .. dan masuk ke ruangan komen .. Tinggalkan komen di situ .. komen tu hendaklah ditulis " SAYA SUKA BLOG AWAK LA .. " dan tinggalkan url entri korang di situ ! Entri yang korang buat segmen ni .. OK ?

-Ok baik Boss..:)

Syarat ke-8: Kemudian , barulah tinggalkan url korang kat entri ini .. entri segmen korang tu ..

- Ok Boss...:)



P/S: Ishh pertama kali Lin ikut serta dalam segmen Ben ni..hehehe Yuhuu Abang Ben,salam kenalan..kikikiki *sambil jeling mat gebu..hahahahaha


With Love

47 Comments

  1. heheheh..

    sis lin...jangan sampai juling mata tu...karang cik mat bawa teko lalu depan mata...hah!!! terkejut ko...

    ReplyDelete
  2. Saya pun suka blog awak walaupun saya sekadar skodeng je. Hehe.. Terima kasih banyak ye Sis Lin..

    ReplyDelete
  3. Ayu: Syhhh..diam2..kita jeling2 manja jek..hehehehehe

    Cik mat klu bwk teko kita terkejut, dia yg gabra kang, tkt teko pecah melatah..hahahahah

    ReplyDelete
  4. MamaFami: Sama2..kita sama2 suka kan..kita pun rajin dan selalu skodeng..muahahahaha amik bau je dr dapur..lalalala

    ReplyDelete
  5. saya pun suka sgt dengan blog awak!!! ;)

    ReplyDelete
  6. alaaaaaa x yah buat entry pun saya tatap akan jenguk blog awak jugak tiap masa tiap hari tiap minit.. ehehe

    thanks awak!!

    ReplyDelete
  7. Nik Nurehan@Ann: Hehe kita pong sama walaupun dh lama x membeli..huhuhu dok dtg diam2 dulu...tgguuuu je la nnti,kita boronggggggg..hehehe

    ReplyDelete
  8. Retna: Kita pun sama jugakkk....awak update ke tak ke, kita tetap nak bukak jenguk..heheh

    Thankx jugak utk awak.. :)

    ReplyDelete
  9. Saya suka semuaaa blog...boleh gitu..huhu

    ReplyDelete
  10. Mat Gebu: Ye ye..betul Mat..kita sebagai blogger mesti semua blog kawan2 kita, sebagai support kan.. :)

    ReplyDelete
  11. saya selalu jenguk akak... tanda suka blog akak... jom singgah...

    ReplyDelete
  12. Wannurfazrini: Heheh tejah jgn tak terjah..nnti awak pulak saya terjah..kekekeke

    ReplyDelete
  13. SM Banjamin: eh eh..Zulkifli jgk ke nie? hehehehe

    ReplyDelete
  14. Lin, kalau ada kelapangan, jemput ke rumah mama ambil award untuk blog Lin ye...

    ReplyDelete
  15. MamaFami: Ok Mama sayang..entri ada dlm draft dah..tggu ms je nak post..tq tq mama..muahhhhh

    ReplyDelete
  16. SmBanjamin: Walau nama berbeza tp penulisannya tetap sama.. :)

    ReplyDelete
  17. order xanax no prescription smoking xanax high - xanax in pregnancy

    ReplyDelete
  18. diazepam 10mg diazepam 5mg for flying - buy diazepam online co usa

    ReplyDelete
  19. generic ativan online ativan side effects libido - buy ativan from canada

    ReplyDelete
  20. ativan cost low dosage ativan - cheapest ativan online

    ReplyDelete
  21. buy zolpidem zolpidem side effects dry mouth - order zolpidem

    ReplyDelete
  22. where to buy xanax online no prescription xanax dosage chart - where to buy xanax without rx

    ReplyDelete
  23. diazepam online diazepam valium withdrawal - valium side effects weight gain

    ReplyDelete
  24. valium generic valium for sale london - valium drug effects

    ReplyDelete
  25. buy zolpidem generic zolpidem markings - zolpidem vs xanax

    ReplyDelete
  26. buy diazepam diazepam psychoactive drug - diazepam side effects elderly

    ReplyDelete
  27. buy lorazepam online antidote to ativan overdose - ativan side effects paranoia

    ReplyDelete
  28. xanax online long do xanax 2mg last - xanax drug test positive

    ReplyDelete
  29. diazepam online diazepam 10 mg vademecum - buy diazepam online no prescription usa

    ReplyDelete
  30. purchase ativan ativan overdose how many pills - who makes generic ativan

    ReplyDelete
  31. ambien without a rx what does a zolpidem pill look like - ambien side effects night sweats

    ReplyDelete
  32. discount soma carisoprodol - carisoprodol vs hydrocodone

    ReplyDelete
  33. ambien drug buy ambien online usa - proper dosage ambien

    ReplyDelete
  34. cheap soma online buy cheap generic soma - carisoprodol gaba

    ReplyDelete
  35. buy valium online overnight delivery valium vs xanax more addictive - generic of valium

    ReplyDelete
  36. soma carisoprodol can carisoprodol 350 mg get you high - soma drug high

    ReplyDelete
  37. buy valium online valium online new zealand - valium induced depression

    ReplyDelete
  38. buy ambien online ambien side effects 2012 - ambien side effects joint pain

    ReplyDelete
  39. soma muscle relaxant best place buy soma online - generic name soma compound

    ReplyDelete
  40. valium 10 mg valium pharmacy no prescription - valium high mg

    ReplyDelete
  41. order ambien online ambien mg - ambien side effects driving

    ReplyDelete
  42. buy soma online somanabolic muscle maximizer demonoid - buy somatropin eurohormones

    ReplyDelete
  43. buy ambien online ambien dosage white pill - ambien sleep talking

    ReplyDelete
  44. buy valium online buy valium online asia - long valium effects wear off

    ReplyDelete
  45. cheap valium side effects valium high - 5mg valium price

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com