Seleksi Qrizz pilihan hati ku.

11/11/2010 09:00:00 AM

Salam semua...

Seleksi Qrizz..Kowang pernah dengar nama tu? bagi yang ahli FaceBook mesti agak familiar je kan nama tu, tapi kalau untuk blogger sahaja mungkin anda tak kenal, sebab dia belum ada blog *sedang dalam proses..hehehe
Yang pasti, kalau kowang belum pernah jumpa mesti macam-macam kowang kata kan? bukan setakat nama sahaja, mungkin akan ada yang berkata 'eleh setakat nama tak glamer'..juga bukan setakat tengok gambar sahaja, mungkin akan ada yang berkata 'ala ramai lagi yang jahit dan jual baju macam tu'...tetapi mungkin semua jawaban itu akan buat kowang terdiam dan terkedu seketika bila kowang lihat dan rasakan sendiri hasil kerja tangannya yang begitu teliti dan halus, dan mungkin juga kowang akan terkejut sebab Seleksi Qrizz orangya seorang lelaki macho gagah perkasa...ermmmm macam Cik Mat Gebu..
Itulah yang dapat Lin katakan bila pergi berkunjung dan menjengah ke teratak rumahnya di Villa Koi,JB..


*Naik saja rumahnya, mata memang dah teruja dengan ini baju, walaupun simple tapi ia ada daya tarikannya tersendiri.. :)



*Yang ini lagi le, memang nampak exclusif sikit, lain dari yang lain fesyennya, Lin sendiri pun betul-betul kagum dengan dia, kalah kita owang pompuan ni uiii..huhuhu malunyaaaaaaaa..
Kak Fiza pun dah awal-awal juga tu nak menempah...Ben kata, 2 hari boleh siap??? aduhhh cepatnyaaa


*Pagi-pagi dalam hujan dah serang rumah orang..hehehe Lin, Kak Fiza, Wana juga Midah...
Terima kasih la pada Ben,Seleksi Qrizz yang sudi melayan dan bercerita juga berkongsi idea dengan kitaorang semua, jangan serik ye dengan kami semua ni..hehehe
 Oh! memang hati dah tertawan, menunggu beli kain aje ni nak pi hantar tempah, ermm lepas ni dah ala-ala fesyen designer aku le Seleksi Qrizz nie..hehehehe





P/S: Seleksi Qrizz ni menerima tempahan menjahit manik, sulam, baju kurung & fesyen, baju melayu lelaki, langsir, andaman, hantaran dan gubahan, juga menjual kain pasang. Bak kata, semuanya ada dalam 1 bunbung, tak payah susah-susah tempah sana sepasang sini sepasang..Seleksi Qrizz all in 1..


With Love

3 Comments

  1. Kie-Yu: mmg cantik2 semua..tu bru tgk gambo belum tgk live lagi..huhuhu

    ReplyDelete
  2. dulu mmg pikir seleksi qrizz tu pompuan.. tp bila dah kena "sound" kat FB yg dia tu lelaki sejati, barulah tau.. baru2 ni, SQ tukar pic profile dia kat FB.. nampak cam ganaz tp jiwa seni.. mmg minat giler dgn design dia.. majoriti superb & fabulous. 1000x tabik spring kat SQ..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com