Shai..LuKENAbeb..!!!

11/24/2010 11:11:00 PM

Salam semua...

Hahahaha lepas aku yang kena wakenabeb, Lin semua berpakat pulak nak kenakan Shai, memang saja je kali ni kita buat bodoh dengan besday masing-masing, hahahaha termasuk le aku punya eh..huhuhu


*Lin, Retna & Linda berpakat konon-kononnya nak ke Jusco beli barang, ecece baik punya lakonan kan? hehehe apalagi masing-masing dok terfikir-fikir nak beli hadiah apa untuk Shai, so kitaorang pakat donate duit  ramai-ramai beli hadiah package untuk Shai..hehehehe


*Hadiah yang dicari dah jumpa, satu set pakaian dr atas sampai le ke bawah cuma dalamnya aje yang takde, memang ingat nak beli jugak tapi tak tahu saiz..hahahahaha


*Sampai rumah, idea demi idea kita cari nak kenakan dia, macam-macam cara sampai jadi huru-hara di buantnya, last-last tuan punya diri yang datang ke dapur menyerah diri, terpaksa le kita ubah plan lain, kononnya nak kenakan Naz..hahahahaha sabo je le aku...
Dah takde idea lain, tepung dengan krim kek yang akan kita calit kat muka Shai..hahahaha nasib ko tak mandi lagi kan..hahahaha


*Tapi atas usaha gigih dan semangat setiakawan, akhirnya berjaya jugak kita perangkap dan kenakan dia, SURPRISEEEEEE Shai..Lukenabeb!!! hahahaha 
Lin punya lah seronok sampai nak terkencing gelak tengok gelagat Shai yang melarikan diri, nasib ko tak terjahnya budak sunat tu atas kursi...hahahahahahha


*Hepi Besday Abg Shai..hahahahah steady je Amat, Aiman pulak sampai ke muka kena tepung, Ammar? ada aku kesah katanya..hahahahahhaa


*Kita yang bertanggungjawab menjayakan surprise untuk Shai..hahahaha aku suka! aku suka.!.lalalala
Next??? tunggu le episod-episod yang akan mendatang, kalau ada rezki ada free time dan kena masanya..kita lihat pula siapa yang kenaaaaaaaaaaa!!!! hahahahahaha


*Shai...ko suka tak? T-shirt, seluar juga selipar khas dr Geng Kamie semua.. :)
Hadiah-hadiah tu semua kami berikan atas kaji selidik kitaorang, sebeb Shai suka pakai T-shirt, juga berseluar pendek, selipar pulak, kita bagi lain dari yang lain, selalu dia pakai sandal, tapi kali ni kita bagi dia sandal yang agak formal sikit..hehehehe ko suka kan?? hehehehehe



P/S: Aku bersyukur kepadamu Ya Allah..di kurniakan KAWAN seperti mereka ini...walaupun hanya mengenali dari dunia cyber tapi akhirnya membawa ke dunia realiti bertambah erat bagai isi dan kulit.. Luv U KAWAN...:)


With Love

You Might Also Like

4 Orang Komen

  1. mmg lawak masa nak terjah si shai ni.. tiba2 dia muncul kat dapor.. haha... lari masuk bilik dgn naz.. haha.. lawak2.. kelakar gila

    ReplyDelete
  2. Kasawari: Hahaha..tu le, sbb dia fikir nk kenakan Naz, last2 dia yg kena..hahahaha nsb menjadi kan..hehehe

    ReplyDelete
  3. ehem... ehem.. x pe .. xpe.. ada lori ada bas.. ada hari aku balas.. ha ha ha...

    ReplyDelete
  4. Shai:hahaha..fair le tu..sama2 terKENAbeb..!! huhuhuhu

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.