Shaizhar 11.11.

11/11/2010 12:00:00 AM

Salam semua...

Harini 11.11.2010 adalah hari dia...Harini umurnya bertambah lagi...Harini juga mungkin dia akan menjadi seorang yang lebih matang...Harini juga dia masih sendiri...Harini juga yang aku tahu dia seorang yang cukup berahsia...Harini juga dia seperti yang dulu-dulu, sorang pemurah, periang juga baikhati...Harini juga aku nak ucapkan sesuatu untuk dia..


"Selamat Hari Jadi buat teman, sahabat, rakan karib ku Shaizhar Abu bakar"
'Semuga Tuhan panjangkan umur kau, di murahkan rezki berterusan, di berikan kesihatan rahmat juga hidayah sepanjang hayat. Aku juga mendokan semuga kau di kurniakan dengan kebahagiaan hidup dan di pertemukan dengan pasangan hidup untuk kau melayari setiap detik hari dalam hidup kau. Moga-moga kau di bukakan pintu hati dan iman untuk kau sabar, tabah dalam menjalani dugaan dan cobaan hidup dalam diri kau, aku tahu kau pasti boleh..!'..
Sekali lagi..aku ucapkan Selamat Hari Jadi...
P/S: Masa begitu pantas berlari..harini hari kau, esok lusa tiba pula hari aku..huhuhuhu


With Love

You Might Also Like

4 Orang Komen

  1. Mat Gebu: Tq tq Mat *wakil tuan punya diri..*

    ReplyDelete
  2. selamat ulangtahun abg shai :)

    ReplyDelete
  3. terima kasih atas entry ini. fuh! nasib baik x nampak 'kembang' ha ha ha

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.