Monday, November 01, 2010

Surat cinta pertama.

Salam semua...

Wah-wah anak aku dapat surat cinta? ermmm bukan main lagi si Amat tu, kecik-kecik dah ada peminat ye..hehehe amboi-amboi siap dengan logo LOVE lagi tu, fuyooo ni ikut perangai zaman Mak ke zaman Ayah nie..hehehehe..
Kalau dulu-dulu orang tua kata, kecik-kecik dah bercinta, berpacaran dan berpakwe makwe, itu namanya 'Cinta Monyet' tapi tahu ke monyet tu bercinta ek?? erkkkk *sapa le yang punya pepatah tu yek...kikikiki
Ala biasa le budak-budak kan, tak dia tak kita dulu-dulu, ni baru surat, esok-esok ntah apa plk, dapat bunga, bagi kat mak ye, kekeke..yang peliknya dan yang untungnya Amat ni, pompuan yang syok kat dia, dia kan pemalu macam mak dia,.hehehehe Amat?? dia buat bodoh je tak tahu, dok tersengeh-sengeh bila Lin tanya dia..hahahahahah


*Siapalah yang empunya gerangan si nama Aisya tu yek..Majestret ka? Lawyer ka? atau Ahli muzik ka?? hahahahaha
Ala tak kira la siapa pun yang berkenan, janji masa nilah nak tunjukkan kepandaian mereka dalam pelajaran, ye la ada sesetengah tu, bila kata dah ada makwe atau pakwe jek kat sekolah, mesti nak belajar rajin-rajin, sebab kalau dapat kelas bawah, malu la sikit beb kat makwe atau pakwe nya tu..hehehehe betul tak?..hehehe
Takpe Amat..mak bagi 'can'..hahahahahaha




P/S: Entry ni kalau dapat di hidu dengan si Amat tu, ada kes maut kang kena tutup blog juga aku nie..hahahahaha syhhh kowang diam-diam yek..hehehehe


With Love

6 comments:

  1. Teringat surat cinta i dulu .. berkotak2 . hheh


    www.pengeRindu.com

    ReplyDelete
  2. dunia ni pusing2 je kan.. kite mase kecik2 dulu dah jumpe.. ni time kanak2 zaman skang pulak.. ape pun kene pantau.. budak2 zaman skang ni tak macam zaman kite kecik2 dulu.. tapi insyaallah, sis lin tau la mcm mane nak atur n didik anak2nyer.. iye tak?

    ReplyDelete
  3. Mr.J: kotak2? ermm apsal kotak2? confius confius nih..huhuhu

    ReplyDelete
  4. Zulkifli:hehe batul tu, dulu2 klu di ingt kembali mmg kelakar kan,tp sis tak pakai surat2 ni, juz jumpa direct jek..klu waktu sekolah je, bdk2 sekolah bg surat..kekekeke
    dgn hubby xde surat2..jumpa terus kawin..:)

    insya'allah..mudah2an sis boleh bt yg terbaik utk anak2 semua tu..huhuhu

    ReplyDelete
  5. wakkakaaka siap ko amat, lepas sunat sok makin ghamai la yang berkenan di hati.. silap haribulan kang, mak bapak plak yg tolong hantarkan surat/bunga/ceklat/etc ahhahaaa

    ReplyDelete
  6. Retna: hahaha aku nk tolong hntr? oh tidakkk..tp klu amat dpt bunga, aku punya la tu..hahahhaa
    bagus nih..dr sekarang boleh pilih memilih dulu..hahahaha

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com