Surpriseee!! AkuKENAbeb..!

11/24/2010 02:16:00 PM

Salam semua...

SURPRISEEEEEEEEE..!!! Arghhhhhhhhh tidakkkkkkkkk!! Mengooongggg kowang tauu!
Sabo je le aku, ingatkan memang tak kena punya, rupanya baek punya plan kowang kenakan aku eh...huwaaaaaaa...
Yelah dalam kepenatan malam tu, Lin memang tak hidu dan rasakan yang mereka ni semua nak kenakan Lin..huhu (Sampai terdetik dalam hati, derang ni takde hadiah ke untuk aku?) hahahaha


*Selesai semua majlis dan tetamu balik, Lin dengan Geng Kamie yang ada, apalagi buka buka buka..! ermm menbuka hadiah yang di beri oleh kawan-kawan semua..banyak jugak yang Lin dapat.
Terima kasih buat semua yang ingat dan sudi bagi hadiah, doa kalian je dah cukup memadai..:)


*Setelah 'buka' hadiah, Lin dengan hubby 'buka' sampul pulak, rezki Amat haritu, banyak jugak dia dapat..alhamdulilah.. :) Boleh la dia buat tambah menabung di SSPN..


*Detik jam 12mlm 21hb Nov bermula, semua masing-masing Lin nampak dah masuk tido, Kasawari & Family pun Lin tengok dah masuk bilik, Linda dah amik bantal dan pintu dah berkunci (tak terfikir pulak bilik air belakang boleh tembus ke dapur), Retna pulak katanya nak tido atas dengan Naz, Abang Ross pula yang Lin tau dalam bilik air, Shai pulak hilang kemana, itu yang buat hati tertanya-tanya, dengan segera Lin bangun nak tutup lampu depan.
Dalam berjalan ke dapur sambil tertanya-tanya, mana Shai ni,tempat tido dah dibentangnya, tiba-tiba SURPRISEEEE!! Wakenabeb!! hahahahahahaaha.... arghhh siot aje, oooo kowang dah rancang baek punya yek...huhuhuhu sabo je le aku...huhuhu


*Tengok tu, Cikgu Linda dah tak serupa cikgu, dah macam perompak ceruk dapur 6 jahanam tau kowang semua..hahahaha 
Terharu dan tersentuh dengan kowang ni semua, nasib kowang tak perasan air mata yang mengalir di pipi ku, ku tahan dari terus mengalir..arghhhh sungguh terharu..sob sob sob...huhuhu :((


*Inilah dia teman-teman, rakan-rakan, sahabat-sahabat, anak-anak dan juga hubby tersayang yang turut sporting menjayakan Surprisee untuk Lin nie..huhu takpe takpe, bak kata Shai, ada ubi ada batas, ada hari tunggu je nak membalasnya..hahahahahaha


*Syabass buat kowang yek..berjaya jugak kenakan aku ni yek..huhuhuhu
Ingatkan terlepas jugak wakenabeb ni setelah 2hari belalunya birthday aku..tapiiiiiiiiii AKUkenaBEB jugakkkkkkkkk!!!!!...Tungguuuuuuuuuu...ngeh ngeh ngeh..lalalalalal




P/S: Terima kasih buat semua, hadiah dan doa kalian buat Lin tak dapat Lin membalasnya, cukup sekadar ucapan terima kasih dan hanya Tuhan aja yang akan membalas jasa baik budi kowang semua..
"Friend's 4 Ever n Ever..Luv U Allzzzzzzzz.. muahhhhhh"


With Love

You Might Also Like

14 Orang Komen

  1. sonoknyeeee!
    rugi x dpt join.
    nak gak uat wakenabeb.
    hehehe xD

    ReplyDelete
  2. Lily: hehehe kalau semua Geng ada..mau sakit jantung pingsannnn aunty Lin tau..huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. hahahha. nk tgelakk tgk gamba k.linda!! pakai topenggg tu! haha

    ReplyDelete
  4. Ann: hahaah tau xpe..mmg baru perasan Linda pakai topeng tu melekat sampai abs surprise...hahahahaha

    ReplyDelete
  5. hhhaha thn depan tema lain plak.. haha jeng jeng :-D

    ReplyDelete
  6. haha.. susah betul nak kena kan lin ni.. akhirnya berjaya.. haha.

    ada baju YB AA kat blkg pintu tu..

    ReplyDelete
  7. Retna: Haaa?? Thn depan..oh! tidak..rasanya nak lari ke luar negeri la..hahahahhaha

    ReplyDelete
  8. Kasawari: hahaha sbb di mana2 ada kamu di situ ada Lin, cmne nak kena beb!! hahahahahaha

    ReplyDelete
  9. huiyooo cikguLinda, mcm bkn cikguLinda dah gamaknya.

    ReplyDelete
  10. Cha: hahaha...tau xpe..tp best!! semua sporting...:)

    ReplyDelete
  11. x pe.. x pe.. wait & see..siapa 'mangsa' seterusnya... la la la...

    ReplyDelete
  12. bertuahnye sis lin diraikan macam ni... teringin rasenye hati ni...

    ReplyDelete
  13. Shai: ok2..kita tggu dan lihat sapa yg kenaaaaa!!! hahahaha

    ReplyDelete
  14. Zulkifli: Mmmg rasa terharu sngt2..itu lah dia sahabat yg Lin kenali dr dunia blog ni..x sangka kemesraan kita semua jd sampai mcmni..sungguh bertuah skli..syukur...:)

    tp klu teringin kang ada kena sakit jantung..heheheh

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.