Teruja nak tengok Teater 'Siti di Alam Fantasi'.

11/27/2010 10:49:00 AM

Salam semua..

Kowang mesti dah pernah tengok teater kan? mesti bestkan? teruja tak? ye la secara live kan di persembahkan, Lin selalu dengar dari cerita Retna tu, dia selalu jugak tengok teater, katanya suasana dan cara penghayatan kita lain dengan tengok wayang,ermmm 
So kali ni agak teruja pulak nak bawak anak-anak tengok teater sempena cuti sekolah ni, kalau kat JB ni mana ada teater, nak tengok kena le ke Istana Budaya. Tapi yang Lin teruja nak tengok sangat cerita 'Siti di Alam Fantasi' tu, dulu cerita tu dah ada dipersembahkan tapi itu Siti hanya di alam fantasi hutan lipur, so kali ni katanya dia beralam fantasi di dasar laut pulak, dan pelakonnya pun dah bertukar, menarik kan? anak-anak mesti suka, lagi-lagi si Naz dengan Yana tu..hehehehe
Awak..nanti kita jadi turun KL ni, temankan kita beli tiket yek? :)



Tajuk:Siti di Alam Fantasi
   
Produksi:Istana Budaya
   
Kategori:Teater
   
Tempat:Panggung Sari, Istana Budaya
   
Tarikh:22 - 31 Disember 2010
   
Masa:
8.30 malam
     
Tiket:RM30, RM50, RM70, RM100 & RM150
   
Tempahan Tiket:Box Office
Istana Budaya,
Jalan Tun Razak,
50694 Kuala Lumpur

Tel: 03-4026 5558
   
Tempahan/Pembelian Online:www.ticket2u.biz

Hotline : 03-41498600
   



P/S: Aku harap-harap kali ni tahun ni dapat le tengok itu teater 'Siti di Alam Fantasi' dah terlepas teater ceritanya yang sama dulu.. :(


With Love

You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. last teater yg saya tengok, persembahan dari yayasan kesenian johor... Teater muzikal dato' onn.. mantap! memang minat teater ni...

    p/s: jom singgah.. ada entry baru...

    ReplyDelete
  2. SmBanjamin: Ooo kita x berkesempatan nak tgk teater sbb jauh 1 hal lgpun time siarannya bercanggah dgn ms saya, tp kali ni cuti sekolah, boleh la layan..hehhe

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.