Apa yang ada kat Plaza GM ?

12/10/2010 02:30:00 PM

Salam semua..

*AutoUpdate*
Hurmm mungkin waktu entri ni dah keluar, Lin dah pun dalam perjalanan ke Kuala Lumpur..hehehe
Lin berdua dengan Wana, mencari sesuatu yang di cari..hehehe
Plaza GM..apa yang ada ye di sana? kowang dah pernah pegi ke? best ka? kata orang macam-macam ada, ye ke? semua bende ada jual? ye ke? fuhhh tak sabau mau pegi...
Tapi apa yang aku nak beli yek? tak pernah pegi lagi, jadi tak tahu apa nak beli, yang penting kena pasang NIAT, tak moh beli ikut sesuka poket, kang ada balik jalan kaki kang, Lin pun bawak duit banyak tu idok le, dapat le sikit mr.hubby bagi belanja, setakat bawak nak beli apa yang patut-patut aje untuk anak-anak dan keperluan sendiri, silap-silap kang, dah rambang bijik mata, satu bende aku tak beli kang, duitnya simpan,bijak bijak..hahahaha..hehehehehe
Jadi..tunggu Lin sampai ke Plaza GM tu, dah tengok, baru boleh komen dan cerita oke.. :)



*Retna..ko dah get ready ke nak jadi guide tour aku nie..hehehe Jangan lupa amik aku ni kat Bukit Jalil oke..hehehehe



P/S: Ermm begini le sesekali bila ibu-ibu dapat kelepasan keluar tanpa anak & suami, hepi semacam..yang penting janji tau diri oke..!:p



With Love

15 Comments

  1. plaza gm... fuh...kalau kaki shopping mmg leh juling2 bijik mate... saya mmg selalu gi sana.. maklumla org berniaga... yela.. bukan senang nk kete kite naik lif..selalu bwk badan.. ni bwk kete naik lif smpai tingkat 8.. agak2 menang tak tgn sis lin bwk beg plastik nnti

    ReplyDelete
  2. sis lin..GM...ayu belum pernah masuk

    nanti kongsi entry

    ReplyDelete
  3. masuk GM jangan time cuti macam ari sabtu atau ahad kedai banyak tutup...

    Tapi bila dah masuk, memang kena tetapkan iman tu, kalau tak memang balik jalan kaki jerk...

    ReplyDelete
  4. wahhh sis.. mu dpt 'lesen' eikkk :)
    (meh rap ckit)
    berhati...
    berhati..
    di jalan raya..

    ReplyDelete
  5. psssttt kita nk share award.. terima eikkk :)

    ReplyDelete
  6. blog yang menarik, keep in touch ya ;-)p

    ReplyDelete
  7. Minta izin pinjam gambar kat sini.

    http://scarlettj1.blogspot.com/2010/12/aku-sunatkan-balik-nak.html

    Shoutbox tak timbul2.

    ReplyDelete
  8. Ida: hahaha bukan menang tangan lagi..segala doa keluar waktu naik lift tuh..hahaha
    tak soping apa pun..sekadar cuci2 mata jek..:)

    ReplyDelete
  9. Ayu: hehe ok2..tggu mood dtg sis kongsi cite oke..mcm dh cite basi jek..huhuhu

    ReplyDelete
  10. Shay: betul3x..mmg ting tong kepala di buatnya nengok brg2 dlm tuh.. :)

    ReplyDelete
  11. OhOeya: hehe lesen gosok tu..huhuhu jom nnti kita pi sama2 yok.. :)

    ReplyDelete
  12. Asrul: ok2..thankx..keep in touch too.. :)

    ReplyDelete
  13. Scarlett: Ok..tp gambo yg mana? yg kt link tu ka? ermmmm nnti sis pi check..:)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com