BLOGLIST 2011 .. SELAMAT DATANG TAHUN BARU.

12/08/2010 09:27:00 PM

Salam semua..

Hurmm sunyi pulak rasanya bila teman blog walking dan sembang-sembang di YM takde..huhuhu sapa lagi kalau bukan Cik Mat Gebu ku..
Mungkin dia masih di selubungi dengan suasana sedih dan mungkin tatkala ini ahli keluarga sibuk uruskan majlis Tahlil untuk arwah abangnya,Hamdan Ibrahim..Al-Fatihah.

Ok le, berbalik pasal tajuk di atas tu, sekali lagi Lin ikuti Segmen Ben Ashaari ni, eh bukan tumpang glamer oke, ini secara ikhlas dan semangat setiakawan dalam dunia blog, kalau agak-agak kowang taknak, diam aje, jangan banyak sangat komen dan tanya kat aku oke..:p
Kali ni caranya mudah saja, tak payah nak jawab-jawab soklan macam-macam, tak caya? Lihat di sini.


  1. Buat satu entri .. letak header blog BEN ASHAARI
  2. Tajuk " BLOGLIST 2011 .. SELAMAT DATANG TAHUN BARU "
  3. Pastekan url entri anda di sini ...
  4. Pastikan blog anda itu aktif selalu..
  5. Tarikh luput bloglist ini , sekurangnya 3-4 bulan dari sekarang ..

Haa..mudah kan? hehehe Jom apalagi..join ler..:p




P/S: Malam ni mr.hubby balik, jadi mungkin offline awal sikit..kekeke macam en Ben juga le, tak sabar mau jumpa wife dia..hehehehe Selamat malam semua..:)


With Love

6 Comments

  1. ehem...ehem...(hanya yang dah kawin ajer yang memahami...heheheh)

    manja2 eik...

    ReplyDelete
  2. patut arr sunyi je kat YM hahahh

    ReplyDelete
  3. ooooo.. (orang bujang buat-buat paham)

    hi sis lin... slamat tahun baru ye...

    p/s: nak minta feedback la... ade mengarang cerita hikayat ni.. tapi tak tau ok ke tak... jom komplen sikit2.. ni link nyer...

    http://timelineskasih.blogspot.com/2010/08/ep-1-hikayat-seri-anggar.html

    ReplyDelete
  4. Ayu: hehehe..syhhh dok diam2 aje..
    Lalala ceria ye pagi nie..hahahaa

    ReplyDelete
  5. Retna: Muahaha sendiri faham2 aje lor..kekeke

    ReplyDelete
  6. SMBenjamin: pandaii pong..dok tepi yek org bujang..hahaha

    Ok nnti sis komen..bru bkk dn update blog nie.. :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com