Thursday, December 16, 2010

Esok-esok aje ye..hehehe

Salam semua...

Benganggggggggg sehhhhhhhh.....


Haaa..tengok tu, macam-macam rupa bentuk mood ada tu..huhuhu
Kowang nak kena fire ke dengan aku? sesedap rasa masin, masam, pahit, tawar dan manisnya kata-kata mu bila bertanya macam-macam soklan kat email tu yek? haaaaa ada yang terasa ka???? porahhhhhhhhhh..
Kang sekali aku forward kat Geng-geng aku, mau terkucil ko tak sempat kepit nak ke tandas..mau kaaaaaaa??? so DIAM! oke..
Suka le nak update ke taknak ke, tutup ke, bukak ke, hilang ke timbul ke..apa? duit nuffnang tu ko nak % ke dengan aku? hahahaha sori oke..
Kalau nak duit tu naik, kan ke ada blog sendiri, pi le update cite-cite tu, yang suka ke yang duka ke, yang terang ke, yang gelap ke, jangan takut, ada je yang nak bukak nak membacanya...huhuhu
Macam juga blog aku nie, ada juga yang masuk bila aku takde, ada juga yang nak follow bila takde cite..tapii lepas ni kena le balas kunjungan diaorang, kalau tidakkk bukan blogger namanya..hehehehe 
So..apalagi..pi le update..cite aku?..tunggu esok-esok aje le..no MOOD malam nie..huhuhu sori sori..:p



P/S: Owang memang tak boleh tengok owang senang kan..huhuhu ada je yang dok nak jaga tepi kain owang, kain sendiri berlobang tak nampak..huhuhu citttttttt! terus takde mood nak baca email..huhuhu


With Love

4 comments:

  1. Salam .. ehh kiutla emo tu .. mana dapat ehh?

    http://hasrulhassan.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Zacky: kannnnnnnn..manusia selalu suka cr sebab dn suka jaga cite owang..hu3x...

    ReplyDelete
  3. Hasrul: hehe..mana lagi klu bukan en.google ler..Sis copy image url je tuh..klu nak klik aje gambo tuh..:)

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com