Johor Bahru - Kuala Lumpur : 10/12/10, 2pm.

12/09/2010 10:19:00 PM

Salam semua...

Perhatian..!! sesiapa yang akan menaiki bas ke dari Johor Bahru ke Kuala Lumpur esok, sila datang 20 minit sebelum bas bergerak..hehehe
Ye le baikk encik...hehehehe
Esok Lin nak ke KL, 2hari 1malam, *ikut sedap badan* , naik bas aje bukan itu kapal udara..huhuhu dari buang duit naik kete dan kapal udara tu, baik aku naik bas aje, jimat tambang, baru rm32.20..hehehehe. Haipp bukan tiket ulat ok..ni beli walk in terus ke kaunter Tranasional..hehehe
Sebenarnya takde apa pun nak ke KL tu, saja dok nak pi survey-survey je, Lin pergi dengan kawan Lin, Wana Ilhambeads, haa dia penjahit manik baju, tudung semua, jadi memang dia lah yang berhajat bebeno nak ke KL tu nak cari keperluan menjahit dia, rancang dah lama dah, ikutkan asalnya 4orang nak pergi, naik 1 kereta Lin yang drive, tapi lastminit semua tak jadi, tinggal Lin dengan Wana je, dari bawak kereta kosong je, baik upah abang drebar bas tu bawakkan kan?..heheheh


Kalau agak-agak senyap sepi je blog nie, faham-faham aje la ye, Lin ke sana tak bawak lappy, tak bawak berukband, tido menumpang dirumah kawan, jadi takde le nak layan blog dan FB..huhuhu tunggu aje le Lin balik nanti yek..:(



P/S: Arghh agak-agak tak tahan jari ni nak berblog, cyber cafe kan banyak..kekeke betul tak? lalalalala


With Love

4 Comments

  1. KAK...
    samalah kita..esok kita duk diam2 eik..buat hal masing2...hehehe

    ReplyDelete
  2. dah lama tak naik bas ni.....:)

    ReplyDelete
  3. Ayu: hehehe gi rombongan kak Kiah ye Ayu esok..hahahahah

    ReplyDelete
  4. Azzey: Sis pun lama gak x naik bas tp sesekali2 best gak..jom kita naik bas..hehehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com